23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyhed hos Ostermann: EVA-smelteklæbemiddel REDOCOL Kantomelt let fyldt

REDOCOL lancerer en ny, let fyldt EVA-smelteklæber. Den giver en tynd fuge på samme måde som ikke-fyldte EVA-smelteklæbere, men er lettere at forarbejde.

Når det gælder EVA-smelteklæbere kan snedkere og tømrere vælge mellem fyldte, let fyldte og ikke-fyldte produkter. Fyldte klæbere indeholder ud over de rene klæbestoffer også harpiks og mineraler, som f.eks. kridt eller kalk. Derfor er fyldte EVA-smelteklæbere særligt nemme at forarbejde. Ikke-fyldte smelteklæbere består til gengæld af ren EVA-copolymer. De kan påføres i tyndere lag og giver en tyndere fuge ved optimal indstilling. Forarbejdningen er dog mere krævende. Desuden anbefales højere fremføringshastigheder. Et godt alternativ er den nye, let fyldte EVA-smelteklæber REDOCOL Kantomelt. Sammenlignet med en smelteklæber uden fyld er denne universalklæber lettere at forarbejde og derfor særligt velegnet til ældre og langsommere systemer. Der dannes ikke uønskede tråde, og klæbemidlet tværes ikke ud. Smelteklæberen er også kendetegnet ved et lavt forbrug og en tyndere limfuge plus god varme- og kuldebestandighed. Fugesamlingen har stort set samme kvalitet som ikke-fyldte produkter. Se mere information om den nye smelteklæber på www.ostermann.eu. 

To farver. To beholderstørrelser.

Den nye smelteklæber fås i farverne natur og hvid. Til lyse pladefarver og -dekorationer anbefaler Ostermann-eksperterne farven hvid. Mørkere farver og dekorationer forarbejdes bedst med naturfarvet klæbemiddel. Ønsker man at teste det nye produkt først, kan vi anbefale 2,5 kg-versionen. Til regelmæssig brug er den større beholder med 25 kg oplagt. 

REDOCOL – håndværkernes mærke

Med REDOCOL får virksomheder produkter af høj kvalitet til alle behov: Fra værkstedsartikler og produkter til overfladekorrektion til rensemidler, lim og klæbemidler. Artiklerne opfylder de højeste kvalitetskrav til professionel brug og garanterer et attraktivt forhold mellem pris og ydelse. Produkterne fra REDOCOL greenline-serien er særligt miljøvenlige. 

Flere snedkertips om emnet "limning"

Snedkere/tømrere kan altid finde produktrelateret information og forarbejdningstips til de enkelte klæbemidler i produktdetaljerne i Ostermanns webshop. Vores eksperttips ”Fra fagfolk – til fagfolk” på www.ostermann.eu er også altid et besøg værd. I afsnittet "Basisviden om smelteklæbere" findes generel information om valg af smeltelim, forarbejdningstemperatur og forskellige beholdere. 

Ostermann: Service, udvalg og tempo

  • Europas største direkte tilgængelige kantsortiment 
  • Kanter i alle længder fra 1 meter
  • Kanter i alle bredder op til 100 mm
  • Kanter i forskellige tykkelser
  • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
  • Alle kanter også til nulfugeteknologier 
  • Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
  • Personlig rådgivning og webshop
  • Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag

Om Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH er med sine ca. 500 medarbejdere en effektiv samarbejdspartner for alle kunder i træ- og møbelbranchen. Ostermann, der startede som specialist inden for møbelkanter, leverer nu et bredt og konstant voksende sortiment af produkter til møbelfremstilling til mange tusinde virksomheder i hele Europa. Ud over kanter tilbyder virksomheden også tekniske profiler og værkstedsartikler.

Takket være den geografiske nærhed har det danske marked siden midten af 2013 været betjent direkte fra Ostermann-lageret i Bocholt. Danske kunder nyder derfor ikke kun godt af Europas største direkte tilgængelige kantsortiment og andre produkter til håndværksbranchen, men også af den omfattende "service hele vejen rundt om kanten". Vores venlige og teknisk kompetente salgsteam står klar til at besvare alle typer spørgsmål om kanter og alle vores øvrige produkter inkl. de mange Ostermann-services.


 

Rudolf Ostermann GmbH
Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
CVR nummer: DE153289251

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031