23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rumventilation og procesudsugning fra industriproduktion samlet i ét anlæg

Advansors produktionen er delt op i to haller, hvor der i den ene hal limes og i den anden hal loddes. Begge processer kræver specialiseret punktudsugning via sugearme. Advansor ønskede derudover, rumventilation i hallerne for at forbedre luftkvaliteten samt højne arbejdsmiljøet ved at holde temperaturen på et behageligt niveau.

Rumventilation i loddehal:

Der udsuges fra punkter via nedføringer til gulv, således de tunge gasser der kan opstå fra limning og som ligger sig på gulvet effektivt bortventileres. Indblæsning via indblæsningsposer i loftet. Der er i tillæg udført simuleringer på poserne for at undgå trækgener samt sikre at den friske luft når ned til personalet på gulvet.

Procesventilation fra limproces:

Ved kundens limproces er der opsat 24 stk. sugearme samt 24 stk. løse slanger som sidder monteret på slæder af samme type som der bruges til autogasudsugning. Denne løsning er videre udbygget med elektriske skinner som gør det muligt at have en samlet styring af slæderne, vha. automatspjæld. På denne måde kan det sikres at få energiforbruget kraftigt reduceret da der ikke står ubrugte sugearme med åbne spjæld.

Procesventilation fra loddeproces:

I den tilsvarende loddehal er der opsat 26 stk. faste sugearme ved loddestationer – ligeledes med sugearm på slædekanaler.
 automatspjæld for reduktion af energiforbruget. Aktionsdiameter for sugearmene er i tillæg udvidet vha. udliggerbomme.

Den nye rumventilation sørger for konstant tilførsel af friskluft samtidig med at de usunde partikler og gasser effektivt bortventileres direkte ved forureningskilden vha. punktsug. Samtidig bibeholdes en stor del af frihed da sugearmene enten har stort arbejdsområde eller nemt kan flyttes vha. slædekanaler.

Technor ApS
Sjællandsvej 22
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19962571
P nummer: 1004072010

Kontaktperson

MS
Mathias Sørensen
mhs@technor.dk

Send til en kollega

0.063