23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Implementeringen af 3D print har effektiviseret Steel Products produktion

Steel Products leverer dagligt stålprodukter til industrier som automative, fødevare procesudstyr, medicinalindustrien, green tech, heavy machinery, pumper, elektronik, hydraulik mm. Nu er 3D print en fast del af produktionen.

Er 3D print brugbart til mere end bare hobbyprojekter, og kan 3D print overhovedet holde til at blive brugt i et produktionsmiljø?

Spørger du stålfabrikanten, Steel Products, må svaret være et rungende ja!

I de seneste år har de arbejdet med optimering af deres produktion gennem implementeringen af in-house 3D printning.

Steel Products kontaktede Edge-Team/3D Printeq, fordi de ønskede en færdig løsning inklusiv support.

Se vores udvalg af 3D printere til produktionsoptimering >>

 

Steel Products udfordring:

Når der var en fikstur fra en ekstern producent, som de skulle bruge i produktion, kunne der være en ventetid på en til to måneder. Hvis fiksturen efterfølgende skulle revideres med 10 grader, så kunne det betyder yderligere en til to måneders ventetid, før de fat i den reviderede version.

 

Steel Products resultat:

In-house 3D print har betydet, at  Steel Products interne processer kan færdiggøres hurtigere end førhen, hvilket har hjulpet med at reducere omkostninger og holdt prisen på deres produkter nede, så de kan holde sig konkurrencedygtige.

Derudover sparer de meget på materialeomkostninger, da de ikke længere skal bruge dyrt metal til at lave alle elementerne i produktionsflowet.

 

”Internt i huset kan jeg godt mærke, at folk er glade over, at vi har fået 3D print, for de kan hurtigere få presset deres ting i gennem. Når det ikke er mig, der tegner, så kan de hurtigere komme til mig og få deres emner printet. Kontra, hvis de skal have det lavet eksternt i byen eller i et bearbejdningscenter, så tager det lang tid, og der er lang ventetid på.”


- Patrick Beyer Sonny, Produktionsteknolog hos Steel Products

 

Se videoen her, hvor vi kigger på 3D printernes produktionsoptimering hos Steel Products >>

 

Vil du gerne høre mere om 3D print til produktionsoptimering, og hvordan 3D printere kan gavne lige præcis din produktion, så er du mere end velkommen til at kontakt os på tlf: 70 200 392 eller send en mail til: kontakt@3dprinteq.dk.

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

KNI
Ken Nicolai Ingstrup
info@edge-team.com

Send til en kollega

0.062