23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hør forskellen: Teknologi der lukker tæt

Acoustics er en avanceret hardware til skydedørsløsninger, der reducerer lyd- og lugtgener markant.

Med Acoustics har Hawa Sliding Solutions udviklet en teknologi, der giver mulighed for at indrette arbejdspladsen med stillezoner eller skabe mere privatliv i hjemmet, på hotelværelset eller andre steder.
 
Acoustics er en skydedørsløsning, der imponerer ved at lukke tæt i alle sider. Dermed reduceres støjniveauet mærktbart, ligesom lys- og lugtgener mindskes markant. Teknologien bygger på et avanceret skydedørsbeslag, der er skjult i døren. Tricket er, at tætningsmekanismen i top og bund først aktiveres, når skydedøren glider i, mens siderne er forseglet med en skjult silikonetætning.
 
Afhængig af dørens vægt og materiale kan støjniveauet reduceres med op til 39dB, og selv ved lettere skydedøre sænkes støjniveauet betydeligt kontra en ikke-akustisk løsning med samme dørtype.

Læs mere om skydedørsløsningerne fra Hawa Sliding Solutions.


Luk døren og hør forskellen
I videoen demonstrerer eksperten fra Hawa Sliding Solutions forskellen på akustiske og ikke-akustiske dørløsninger. Med en larmende støvsuger på fuldt blus testes støjniveauet på fire typer døre:
 
Dør 1: Hawa skydedør uden akustikfunktion
Dør 2: Almindelig dør
Dør 3: Almindelig dør tilføjet lydisolering
Dør 4: Hawa skydedør med Acoustics hardware  

Tilmeld dig Häfeles nyhedsbrev og få inspiration og nyheder direkte i indbakken, eller hold dig opdateret på LinkedIn.

 
Hawa distribueres af Häfele
Häfele er dansk distributør af hardware og skydedørsløsningerne fra Hawa Sliding Solutions, herunder Acoustics-hardwaren som fås til pocket door-løsninger eller som vægmonteret skydedør i Hawa Junior samt Hawa Porta-serierne.
 
Foruden Acoustics-hardwaren tilbyder Häfele en række andre Hawa-løsninger, der løser pladsudfordringer og skaber mere fleksibilitet i bolig og erhverv.
 
Tag en snak med din Häfele-konsulent og hør nærmere.

Häfele Danmark A/S
Elskjærbakken 3
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21287903
P nummer: 1004827547

Send til en kollega

0.032