23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ScanOtech lancerer SAMES nye pulverprogram INOCOAT på Hi messe 2023 i Herning

INOCOAT, en fuldstændig fornyet serie af pulverlakeringsudstyr, der dækker manuelle og automatiske installationer og er kompatibel med multi-akse robotter.

INOCOAT programmet omfatter flere innovationer, blandt andet TEC5-teknologien (Transfer Electronic Control), som automatisk justerer spændingen, hvilket giver den bedste anvendelse. Det tager højde for pulver flowet og delenes afstand for at levere den højeste pulveroverførsel og finishkvalitet

Nogle af  INOCOATs fordele er Produktivitet, påføringskvalitet, Nem integration.

SAMES KREMLIN retter sig mod high-end segmentet af pulvermarkedet. INOCOAT Powder-sortimentet adskiller sig fra konkurrerende løsninger ved sin produktivitet: øjeblikkelig justering af pulversprøjtepistolens position, hurtige farveændringer, høj overførselshastighed, påføringskvalitet, der kræver færre for- og re-touch-operationer osv.

Hurtigere farveskift, mindre retouchering!

En anden fordel ved den nye serie er, at den er nem at integrere og bruge. Der er lagt vægt på robustheden af udstyr, komponenter og sliddele. Nogle produkter i sortimentet nyder godt af en 2 + 1 års garantiforlængelse.

Vores INOCOAT-sortiment omfatter manuelle eller fuldautomatiske elektrostatiske pulversprøjteløsninger for at imødekomme enhver krævende efterspørgsel.

Besøg os på Hi Messen stand C 2806 i Herning 3.-5. oktober! 

scanOtech er partner og autoriseret forhandler af SAMES, Europas ældste producent af udstyr og løsninger til moderne industriel overfladebehandling. 

scanOtech har engagerede, veluddannede og kompetente medarbejdere som vil hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din overflade.

Kontakt scanOtech allerede i dag via mail: info@scanotech.dk

eller ring telf: +45 56 27 50 00 vi står klar med den nødvendige Know-How, det rigtige udstyr og de innovative idéer til at guide dig sikkert igennem forløbet fra start til finish.

                                                Du mærker forskellen - også efter handlen

Scanotech ApS
Danmarksvej 7
4681 Herfølge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21416509
P nummer: 1005166267

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047