23948sdkhjf
Del siden
Annonce

REO-PACK deltager for første gang på HI messen med Bila Group

Hos REO-PACK er vi glade for at meddele, at vi vil deltage på messe for første gang sammen med BILA Group – find os på HI Tech & Scandinavia messen d. 3. – 5. oktober 2023.

REO-PACK er stolte af at annoncere, at vi er klar til at deltage på HI & Tech Industry Scandinavia messen sammen med BILA Group for første gang nogensinde. Vi vil stå sammen med DAN Palletiser og BILA Food og give besøgende en unik mulighed for at opleve vores ekspertise og innovative end-of-line løsninger.

Vi ser frem til at deltage på denne messe, hvor vi vil vise, hvordan vores folieviklere kan hjælpe virksomheder med at øge effektiviteten ved at reducere overflødige arbejdsgange. Vi ser frem til at møde nye og eksisterende kunder og samarbejdspartnere.

Vi har tre medarbejdere med, som vil være at finde på standen samt være til rådighed for at besvare spørgsmål og klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning.

Besøg os på stand L9384 i hal L, og opdag hvordan REO-PACK og BILA Group kan hjælpe dig med at forbedre din virksomheds produktionslinje. Vi ser frem til at se dig!

--------------------

Du kan få din gratis billet til HI Tech & Scandinavia messen lige HER - og ved at bruge vores unikke kode hi23-28291, kan du spare billetprisen som er 100 kr.

Du kan tage et kig på vores messeprofil og se hvad REO-PACK kan tilbyde af end-of-line løsninger: REO-PACK messeprofil

HI & Tech Industry Scandinavia messen foregår d. 3. – 5. oktober i Messecenter Herning, og du finder os som skrevet i hal L & på stand L9384.

--------------------

Om REO-PACK:

REO-PACK er en global leverandør af end-of-line løsninger inden for folievikling. Vi hjælper virksomheder med at optimere deres produktionslinjer og øge effektiviteten ved at tilbyde innovative og gennemtestede folieviklere. Vi forstår også vigtigheden af at nedbringe overflødige arbejdsgange og tungearbejdsgange. Vores løsninger er udstyret med brugervenlig og fleksibel styring, der hjælper med at optimere arbejdsprocesserne og reducere tidsforbrug. Dette sikrer en mere effektiv produktion og øget produktivitet.

Om Bila Group:

Bila Group er en global leverandør af automatiseringssystemer med mange års erfaring i branchen. I BILA Group møder du følgende virksomheder: PALOMAT, REO-PACK, Global AGV, Bila Food, Bila Automation og Bila Service, er specialiseret i at levere innovative løsninger, der hjælper virksomheder med at effektivisere deres produktionsprocesser og opnå bedre resultater.

Reo-Pack A/S
Kongsdal Havn 4
9550 Mariager
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12973292
P nummer: 1000477571

Send til en kollega

0.031