23948sdkhjf
Del siden
Annonce

25 år med befæstelse

I branchen er Bente A. Nielsen kendt som en ildsjæl, der skaber resultater, og aldrig lader en opgave stå uløst. 

 En ledig stilling som marketingskonsulent, blev i 1998 startskuddet til en 25 år lang rejse i industriens verden.  Bente A. Nielsen kunne 01.03.2023 fejre sit 25-års jubilæum hos Würth Industri Danmark. 

 En ansættelse i salg og marketing har med gode og varierede udfordringer, banet vej for beskæftigelse med udvikling af kanban løsninger, og endvidere roller som projektleder, indkøbschef, og senere som key account manager. 

Med Bentes viljestyrke og store gåpåmod, har hun formået at skabe stærke kollegiale bånd, stabile kunderelationer og et ambitionsniveau med plads til udfoldelse.  Bente er kundernes kvinde, og fokus er altid på at give den bedste service. 

Med sin store viden og erfaring i branchen, har Bente bidraget til at løse større projekter både internt og eksternt. Bente er derudover aktivt medlem i Würth Industri Danmarks personaleforening, og sætter stor lid til at gøre en aktiv forskel for kunder, kollegaer og samarbejdspartnere, samt bidrage til at skabe de fælles betingelser.

"Bente er en yderst arbejdsom og loyal kollega, der er meget værdsat både internt og eksternt hos kunder. Bentes fokus er altid at yde sit ypperligste i alle henseender der sikrer kunderne de bedste løsninger, service og ikke mindst en uvurderlig faglig kompetence på hendes arbejdsfelt." -Niels Toftgaard, vice president.

Stort tillykke med jubilæet, Bente. 

Würth Industri Danmark A/S
Merkurvej 5
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59654314
P nummer: 1003131355

Send til en kollega

0.032