23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Højeffektive ventilatorer til kedelanlæg

BarkerBille har designet og solgt disse seks højeffektive ventilatorer, der skal anvendes på to biomassekedelanlæg i Letland.

De to store ventilatorer er ID-røggasventilatorer, der skal fjerne 19.400 m³ 160°C varme røggasser i timen ved et tryk på 4.900 Pa.

De øvrige fire ventilatorer er forbrændingsluftsventilatorer, der hver vil levere 5.250 m³ luft i timen ved et tryk på 3.400 Pa.

På grund af den høje temperatur er ventilatorhusene og -konsollerne malet i varmebestandig sort.

Specielt højeffektive ventilatorer med IE4 synkrone reluktansmotorer

Efter kundens ønske er alle seks ventilatorer udstyret med Siemens IE4 synkrone reluktansmotorer. Med den synkrone reluktansteknologi kan der opnås meget høj effektivitet ved det nominelle driftspunkt og under delvis belastning med både høj effekttæthed og høj dynamisk ydeevne.

Så ud over den høje effektivitet, der opnås takket være BarkerBilles ventilatordesign, opnår ventilatorerne med denne type motor yderligere høj effektivitet og bæredygtig drift med et reduceret fodaftryk.

De synkrone reluktansmotorer er dyrere end de traditionelle asynkrone, men tilbagebetalingstiden er normalt kort – ofte mindre end et år. Samtidig er levetiden på disse motorer ofte meget længere, da de ikke overophedes.

Ventilatorer til alle slags projekter

Med mere end 50 års erfaringen indenfor design og salg af ventilatorer til mange forskellige industrier og anlæg kan vi levere den helt rette ventilator til dit projekt. Kontakt os for at få et tilbud eller høre mere om os.

BarkerBille A/S
Borupvang 1A
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27249698
P nummer: 1009980241

Kontaktperson

Søren Olesen
General Manager
+45 40284486 sol@barkerbille.com

Send til en kollega

0.047