23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ostermann: Fire nye ABS-kanter med endetræsdekoration

Kantspecialisten Ostermann lancerer fire nye ABS-kanter med endetræsdekoration i sit sortiment. Sættes de sammen med langsgående trækanter i matchende farver, opstår møbler med træoptik af høj kvalitet.

Creme, vanilje, kanel og cappuccino... Det handler ikke om et cafébesøg, men om farverne på nye kanter i træoptik. Kantspecialisten Ostermann har nemlig netop tilføjet fire nye ABS-kanter med endetræsdekoration til sit sortiment. Navnene på kanterne er endetræ creme, endetræ vanilje, endetræ kanel og endetræ cappuccino. Farverne dækker det brede spektrum af egetræsdekoration: fra det kalkede, hvidlige udseende på kanten endetræ creme til de mørke, kaffebrune nuancer på kanten endetræ cappuccino. Nyhederne kan bruges sammen med forskellige trædekorationsplader. I kombination med farvematchende kanter i langsgående træoptik, som påføres spånpladernes langsider, opstår møbelelementer, som næppe kan skelnes fra ægte træ. De nye ABS-endetræskanter fås i 1 mm tykkelse og i enhver ønsket bredde op til 100 mm. Du kan få mere at vide om emnet ved at indtaste søgeordet #Highlights06 på www.ostermann.eu

Tips til anvendelsen 

Særligt store bordplader eller bordplader på fritstående køkkenmoduler får et mere elegant udtryk med kombinationen af længde- og endetræsdekorationer. Anvendelse på fronter eller vanger er sjældnere, men også en mulighed. Ostermann-eksperterne har derfor også en række forslag til valg af kanter i matchende langsgående dekoration til de nye endetræskanter. Her et par eksempler: 

 • ABS-kanten endetræ creme er særligt flot i kombination med ABS-kanten White Halifax Oak
 • ABS-kanten endetræ vanilje passer perfekt til ABS-kanten Natural Bardolino Oak 
 • ABS-kanten endetræ kanel bruges bedst sammen med ABS-kanten Natural Wild Oak  
 • Kanten endetræ cappuccino suppleres perfekt af ABS-kanten Halifax Tobacco Oak på pladen. 

Praktisk: Hvis du indtaster navn eller nummer på trædekorationspladen i søgefeltet på startsiden www.ostermann.eu, vises ud over den tilhørende ABS-kant også den ABS-kant med endetræsdekoration, som passer til. 

Alt fra én leverandør

Alle de nævnte kanter kan bestilles i mange standardmål i Ostermanns webshop. Snedkere og tømrere kan spare tid ved samtidig at bestille yderligere tilbehør til møbelfremstilling plus værkstedsartikler. Alle ordrer på lagervarer, der modtages før kl. 16, sendes samme dag. 

Ostermann: Service, udvalg og tempo

 • Europas største direkte tilgængelige kantsortiment 
 • Kanter i alle længder fra 1 meter
 • Kanter i alle bredder op til 100 mm
 • Kanter i forskellige tykkelser
 • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
 • Alle kanter også til nulfugeteknologier 
 • Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
 • Personlig rådgivning og webshop
 • Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag

Om Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH er med sine ca. 500 medarbejdere en effektiv samarbejdspartner for alle kunder i træ- og møbelbranchen. Ostermann, der startede som specialist inden for møbelkanter, leverer nu et bredt og konstant voksende sortiment af produkter til møbelfremstilling til mange tusinde virksomheder i hele Europa. Ud over kanter tilbyder virksomheden også tekniske profiler og værkstedsartikler.

 

Rudolf Ostermann GmbH
Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
CVR nummer: DE153289251

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032