23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv klogere på CNC-fræsning og CNC-drejning | Se bl.a. vores CAM-kurser her

Edge-Team udbyder adskillige kurser, som kan skræddersyes efter ethvert behov - alt fra de basale funktioner til de mere avancerede funktioner i EDGECAM afholdt af vores certificerede undervisere.

EDGECAM er det produkt, Edge-Team tilbyder inden for CNC-fræsning, CNC-drejning og CNC-bearbejdning, og vi har +18 års erfaring inden for disse områder.

Samtlige CAM-kurser inden for fræsning og drejning kan findes her >>

 

Fordele ved CNC-fræsning

En CNC-fræser er en computerstyret maskine, der bruges til at skære og forme forskellige materialer, herunder metal, plastik og træ.

 • Præcision: De er ekstremt præcise og kan producere emner med en høj grad af nøjagtighed og gentagelighed.
 • Automatisering: De er fuldt automatiserede og kan køre i timevis uden menneskelig indgriben, hvilket øger produktiviteten og reducerer omkostningerne.
 • Fleksibilitet: De kan producere en bred vifte af emner, herunder komplekse geometrier og designs, som kan være vanskelige eller umulige at fremstille manuelt.
 • Repeterbarhed: De kan producere identiske emner gang på gang, hvilket gør det nemt at skalere produktionen og opnå ensartede resultater.
 • Effektivitet: De kan producere emner på kort tid, hvilket gør dem ideelle til masseproduktion og hurtig prototyping.
  Reduktion af spild: De kan skære materialer på en mere effektiv måde og reducere spild af råmaterialer.

 

Fordele ved CNC-drejning 

CNC-drejning er en automatiseret produktionsproces, hvor en computerstyret drejebænk bruges til at fremstille præcise metaldele eller komponenter ud fra en rå metalblok eller stang.

 • Høj præcision: Det giver en høj præcision og gentagelighed i produktionen af præcisionsdele og komponenter. CNC-styrede drejebænke kan skære og forme metaldele på en måde, der er mere præcis end manuelle drejebænke.
 • Automatisering: Det er en automatiseret proces, hvor computerstyrede drejebænke udfører arbejdet. Dette betyder, at der er mindre risiko for fejl, og at produktionen kan fortsætte i længere tid uden behov for pause eller hvile.
 • Fleksibilitet: Det giver mulighed for at producere en bred vifte af dele og komponenter i forskellige størrelser og former. CNC-styrede drejebænke kan programmeres til at producere forskellige dele og komponenter med forskellige dimensioner og former.
 • Produktivitet: Det er en hurtig produktionsproces, der kan producere dele og komponenter i høje mængder og med høj præcision. Dette betyder, at produktionen kan øges, og at produktionstiden kan reduceres.
 • Reducering af omkostninger: Det kan reducere omkostningerne ved produktionen af præcisionsdele og komponenter ved at minimere spild og reducere behovet for manuel arbejdskraft. CNC-drejning kan også reducere fejl og dermed minimere risikoen for ødelagte eller defekte dele eller komponenter.
 • Innovation: Det giver mulighed for at producere komplekse dele og komponenter med høj nøjagtighed og hastighed, hvilket kan åbne for nye muligheder og innovation inden for produktionsindustrien.

 

Find et CAM-kursus til ethvert behov hos Edge-Team

Hos Edge-Team har vi et væld af kurser i EDGECAM, som har fokus på den praktiske brug af softwaren og funktionerne.

Du kan her se alle vores CAM-kurser, som inkluderer kurser på begynderniveau samt til øvede og erfarne brugere - vi skræddersyer til ethvert behov, så du og dine kollegaer drager mest mulig nytte af vores undervisning.

Find CAM-kurserne her >>

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

KNI
Ken Nicolai Ingstrup
info@edge-team.com

Send til en kollega

0.047