23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvordan undgår vi, at vand ødelægger vores bygninger?

På Teknologisk Institut oplever vi nye skader på bygninger. Skader som ikke er forudset og som skyldes det vådere vejr vi oplever i Danmark. Gratis konference sætter fokus på løsninger!

En af konsekvenserne af klimaforandringerne er ændringer i vores vejr. Vi oplever mere nedbør og i voldsommere mængder og det går hårdt ud over vores bygninger, byggematerialer og byer. Januar 2023 var den vådeste januar nogensinde, og vi kan forvente endnu flere af den slags rekorder i fremtiden. 

Kan vi vinde over vandet – og i så fald, hvordan?
Det vådere vejr har konsekvenser for det byggede miljø. Derfor inviterer vi til konference den 1. juni 2023, hvor fokus er på de udfordringer vi har og de løsninger som skal til, når vi bygger nyt og renoverer i et langt mere fugtigt klima, end tidligere. For det vådere vejr udfordrer vores byer, bygninger og konstruktioner på en ny måde – og sammen skal vi sikre vores værdifulde bygningsmasse, både nu og i fremtiden.

Viden fra specialister, branchen og dig
På Teknologisk Institut oplever vi nye skader på bygninger. Skader som ikke er forudset og som netop skyldes det vådere vejr vi oplever i Danmark. På konferencen er der oplæg fra vores specialister og så har vi inviteret en række samarbejdspartnere med på scenen, så vi kan vise, hvad vi arbejder på sammen, for at løse de store udfordringer med vådere vejr.

Som deltager bliver du også inddraget aktivt på konferencen og får dermed mulighed for at byde ind med din viden undervejs samt sætte dit præg på, hvordan vi sammen kan løse de kæmpestore udfordringer vi står midt i – og også overfor i en nær fremtid.

Sammen kan vi gøre en forskel
Dagen skal gøre os alle klogere på konsekvenserne af det vådere vejr for vores byggede miljø. Hvad kan vi gøre? Hvad gør vi allerede? Hvad skal der gøres anderledes end i dag? Og kan vi gøre noget hver især? Og der er brug for alle gode kræfter, for der skal handles nu – og det kræver samspil og samarbejde mellem offentlige institutioner, videninstitutioner, virksomheder og myndigheder – og derfor er I alle inviteret med til konferencen, så vi i fællesskab kan diskutere udfordringer, muligheder og løsninger på tværs af alle aktører i byggebranchen.

Du kan allerede nu sikre dig en plads på konferencen – der er begrænset antal fysiske pladser, så book din plads før- eller sammen med - din kollega!

Konferencen holdes i samarbejde med WE BUILD DENMARK og i regi af Teknologisk Instituts Resultatkontakt om Klimaomstilling, finansieret af Styrelsen for Institutioner og Uddannelser.

Praktisk info
Konferencen holdes den 1. juni 2023, på Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup, Indgang 1, Konferencesalen. Vi starter selve konferencen kl. 10.00 og slutter 15.30 - men der er indtjekning og morgenmad fra 09.30. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Husk at melde fra, hvis du bliver forhindret, vi forbeholder os ret til at opkræve no-show gebyr på kr. 500 ved udeblivelse.

LÆS MERE OG TILMELD DIG HER

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.047