23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Trendsættende finerkanter hos Ostermann

Individuel forarbejdning gør finerkanter til attraktive unikaemner. Med Ostermanns sortiment af ægte trækanter kan håndværkeren løfte udtrykket yderligere. Ud over egetræ er træsorterne mahogni, teak og valnød populære.

Finerkanter er en bæredygtig løsning, som tilbyder unik fleksibilitet ved den endelige udformning af overfladen. Glanslak, mat lak, olie eller voks..., alt er muligt. Med den håndværksmæssige efterbehandling kommer materialets skønhed til sin fulde ret. Og af finer- og trækanter opstår udtryksfulde unikaemner. Hos Ostermann er det muligt at vælge mellem over 60 forskellige træsorter i mange forskellige bredder og tykkelser samt med forskellige overflader. Er man på udkig efter sin egen personlige finerfavorit, er det derfor oplagt at kigge forbi kantspecialistens webshop. Her vises alle varianter med billede. Udforsk udvalget ved at indtaste søgeordet "#Highlights05" på Ostermanns website www.ostermann.eu

Mørkt træ med trendpotentiale 

Efter en lang periode med overvejende lyse træsorter bliver møblerne nu igen mørkere. Det er der ikke noget at sige til, for de mørke skønheder passer godt sammen med de populære matte ensfarvede flader i mørkegrønne, blå og røde nuancer. Populære træsorter er bl.a. mahogni og valnød. Især når det gælder mahogni fremhæves strukturen perfekt med olie eller voks. Også teaktræ med sin let rødlige tone er populært. Er man på jagt efter noget helt særligt, kan finerkanter i akacie (robinie), wenge eller macassar anbefales. 

Et væld af bredder og tykkelser

Ostermann tilbyder trækanter i mange bredder mellem 16 og 55 mm til forskellige formål og pladetyper. Finerkanter fås som regel i hele fire tykkelser (1, 2 og 3 mm samt tynd finer på 0,5 mm). 

Ostermann-tips

Ostermann har selvfølgelig også udstyret til bearbejdning af finerkanterne. Fra smelteklæber til maskinel kantforarbejdning til kantlim REDOCOL greenline Kantol til manuel limning. Til reparation af overfladeskader på finerede plader eller finerkanter har vi hårde og bløde voksstave i et væld af træfarver. 

Ostermann: Service, udvalg og tempo

  • Europas største direkte tilgængelige kantsortiment 
  • Kanter i alle længder fra 1 meter
  • Kanter i alle bredder op til 100 mm
  • Kanter i forskellige tykkelser
  • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
  • Alle kanter også til nulfugeteknologier 
  • Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
  • Personlig rådgivning og webshop
  • Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag

Om Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH er med sine ca. 500 medarbejdere en effektiv samarbejdspartner for alle kunder i træ- og møbelbranchen. Ostermann, der startede som specialist inden for møbelkanter, leverer nu et bredt og konstant voksende sortiment af produkter til møbelfremstilling til mange tusinde virksomheder i hele Europa. Ud over kanter tilbyder virksomheden også tekniske profiler og værkstedsartikler.

Takket være den geografiske nærhed har det danske marked siden midten af 2013 været betjent direkte fra Ostermann-lageret i Bocholt. Danske kunder nyder derfor ikke kun godt af Europas største direkte tilgængelige kantsortiment og andre produkter til håndværksbranchen, men også af den omfattende "service hele vejen rundt om kanten". Vores venlige og teknisk kompetente salgsteam står klar til at besvare alle typer spørgsmål om kanter og alle vores øvrige produkter inkl. de mange Ostermann-services.

Rudolf Ostermann GmbH
Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
CVR nummer: DE153289251

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031