23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Westjysk Smag sælger godt i Torvehallerne

Efter forslag fra Erhvervshus Midtjylland spreder likør og eddike-bryggeriet i Skjern smagen af Vestjylland til kunderne i Torvehallerne.

Likør med rabarber og hyldeblomst og eddike med smag af gran er de bedst sælgende produkter, som bliver fremstillet hos Westjysk Smag i Skjern.

Smagen af Vestjylland falder i god jord mange steder i Danmark. Også i Torvehallerne, hvor Westjysk Smag har solgt smagsoplevelser uden tilsætningsstoffer af råvarer som bl.a. aronia og hyldeblomst, det seneste års tid.

Det skete efter forslag fra Erhvervshus Midtjylland, som Westjysk Smag haft kontakt til siden starten for fire år siden.

Erhvervshus Midtjylland er gode til at få os til at tænke ud af boksen. Vi sætter stor pris på sparring fra Jesper Juul Sørensen, som under et besøg her i Skjern foreslog, at vores produkter blev repræsenteret i Torvehallerne i København”, siger Dorte Lysgaard Agerbo.

Hun driver Westjysk Smag sammen med sin mand Benny. Og det forslag synes iværksætterne rigtig godt om, og de var hurtigt i gang med at finde ud af, hvordan det bedst lod sig gøre i praksis.

”Nu har vi solgt vores produkter derovre i et lille års tid, og de har taget godt imod både vores likør og eddiker. Indsatsen kan svare sig, som vi siger her i Vestjylland”, understreger Dorte Lysgård Agerbo.
 
Hun har en fortid indenfor lager og logistik, og Benny som mekaniker. Men i dag er det passionen for at trylle gode smage ud af lokale råvarer, der gror, der hvor de bor, der præger deres arbejdsliv.

”Benny har altid haft en fornemmelse for smage og går meget op i at få det sure, det søde og det bitre ind i vores produkter. Og vores produkter bliver fremstillet med naturlig vildgær”, fremhæver hun.

Deres drikkeklare safter serveres på restauranter, som tilbyder gæsterne en saft-menu, hvis de ikke ønsker drikke med alkohol.

Safter, salt, eddiker og de prisvindende likører sælges via 80 forhandlere spredt ud over Danmark. Og ikke mindst til de mange tyske turister ved vestkysten. Og der udover på deres egen webshop.

Med Erhvervshus Midtjyllands mellemkomst har Dorte Lysgård Agerbo lært at tage bedre billeder til webshoppen. Og det bruger hun flittigt.

”Det er vigtigt for os at billederne er gode, for det bemærker kunderne. Derfor betyder det meget, at jeg ved, jeg altid kan ringe til erhvervshuset, hvis jeg har brug for vejledning”, påpeger Dorte Lysgård Agerbo.

Book uforpligtende møde
Uanset branche og hvad enten du har brug for sparring om strategi, salg, markedsføring, kapital, eksport, grøn omstilling, digitalisering eller noget helt andet, er vi klar til at hjælpe. 

Det er både gratis og uvildigt - og koster kun din tid. 

Book et møde med Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30089456
P nummer: 1012868401

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047