23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød EFSEN på LIGNA til en snak om UV LED i træindustrien

Siden sidste LIGNA, har EFSEN haft travlt med at opgradere produktionslinjer til UV LED med vores W-LED til træindustrien. Vi har opdateret eksisterende linjer, og vi har også installeret W-LED på flere nye linjer.

Vores kunder, der har efterspurgt et skifte til UV LED, vælger W-LED på grund af; de høje energibesparelser de opnår med luftkølning, høj drift stabilitet, lave fejlproduktions rater og endelig den sikkerheden ICAD® giver dem i at alt UV kører som det er sat til hele tiden.  

I forbindelse med LIGNA – fra den 15. til den 19. maj 2023 – vil vi demonstrere seneste version af vores populære W-LED, der er designet til at passe til alle fladbaner i træbearbejdningsindustrien.  

W-LED version 3.0 har vores patenterede ICAD®-teknologi indeni. ICAD® giver ekstern feedback om, at alt er i orden med UV-processen. Den måler simpelthen den UV, der kommer på produktet – under hele produktionen, uden at du behøver at holde pause. 

Lad os fortælle dig om én af de vigtigste udviklinger indenfor UV-branchen

Med ICAD® får du fuld kontrol over din UV process, og du får ligeledes konstant overvågning af det reelle UV lyser der rammer produkterne. ICAD® er den eneste faktiske inline måling af UV lys der rammer emnerne, og har de seneste år udviklet sig 

Let’s talk UV LED!  - Besøg vores stand F04 i hal 17

Vi glæder os til at tale om UV! - Kom forbi vores stand i Hal 17, nr. F04 og book gerne et møde i forvejen ved at kontakte os på email (efsen@efsen.dk ) 

Vi byder også vores samarbejdspartnere EIT og Excelitas velkommen som medudstillere. Kom og lær meget mere om EIT-instrumenter til processtyring og højkvalitets UV-LED'er fra Excelitas.

Klik her for yderligere information

Hold dig opdateret 

Vi skriver løbende nyheder om produkter, messer og aktiviteter - Følg os på LinkedIn her 

 

 

 

 

EFSEN UV & EB TECHNOLOGY (Efsen Engineering A/S)
Skovlytoften 33
2840 Holte
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13483744
P nummer: 1000572553

Kontaktperson

Thomas Efsen
General Manager
+45 4565 0267 thomas@efsen.dk

Send til en kollega

0.079