23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BarkerBille i Kina

Det kinesiske setup tager form – et projekt, der er blevet arbejdet på i lang tid nu. BarkerBille Fans Manufacturing i Kina er kørende, så kunderne kan købe ventilatorer af høj kvalitet i både Kina og Europa.

Kinesisk selskab
Der er gennem længere tid blevet arbejdet hårdt på rigtigt af få det kinesiske setup op at køre, og det gør det nu.

BarkerBille A/S er blevet registreret i Kina under navnene BarkerBille Fans Manufacturing (Ningbo) Co., Ltd. og BarkerBille Fans Trading (Ningbo) Co., Ltd.

Derudover er medarbejderne, der arbejder der, kommet på plads i de nye faciliteter i Ningbo, som inkluderer både kontor og produktionslokaler, og der er kommet logo på facaden af bygningen, som ses på billederne.

Kvalitetsventilatorer fra både Europa og Kina
Der er allerede solgt og afsendt mange ventilatorer fra faciliteterne i Kina, og der er mange flere på trapperne. Det vigtigste er at sikre, at kunderne kan købe ventilatorer i både Kina og Europa, hvor der ikke gås på kompromis med hverken kvalitet, stabilitet eller service.

BarkerBille er resultatet af en fusion mellem det tidligere Barker Jørgensens Maskinfabrik (Barker Fans) og B. Bille. Virksomheden producerer industriventilatorer til specielt fødevare- og medicinalindustrien samt marine- og offshoreindustrien.

Hvis du vil læse mere om BarkerBille og setuppet i Kina, kan du læse flere atikler på hjemmesiden.

BarkerBille A/S
Borupvang 1A
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27249698
P nummer: 1009980241

Kontaktperson

Claus R. Rasmussen
General Manager
crr@barkerbille.com

Send til en kollega

0.047