23948sdkhjf

Maskingruppen A/S bekræfter: online-auktioner virker!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Industribasen

Den 21. april 2016 oprettede Maskingruppen A/S deres første online-auktion nogensinde på Industribasen.dk - 7 dage senere var der hammerslag med et fornuftigt salg til følge.

Gitte Kael, Maskingruppen A/S:
"Fra det øjeblik, at vi meddelte folkene ved Industribasen, at vi ønskede at tegne et medlemskab, gik det stærkt. Vi blev faktisk oprettet samme dag og allerede dagen efter gik vores første auktion i luften. Det har været rigtigt effektivt."

Auktionen bestod af en brugt MAZAK drejebænk, som hurtigt blev lagt op uden det store forberedelsesarbejde. Det er nemlig ikke nødvendigt at bruge en masse tid på at gøre emnerne klar til auktion - budgivere kræver ikke forkromede billeder osv. Det vigtigste er, at der er nogle billeder samt en rammende beskrivelse.

Gitte Kael supplerer:
"Vi havde aldrig prøvet at oprette en auktion på Industribasen før, men det må siges, at det var meget nemt og brugervenligt. Det krævede kun få museklik og så var vi i gang. Vi satte en mindstepris for at sikre, at vi ikke endte med at forære maskinen væk. Auktionen endte for både os og budvinder med et fair og tilfredsstillende resultat. Vi vil helt klart benytte os af Industribasens online-auktioner igen."

Man har muligheden for at bruge Industribasens online-auktioner som en ekstra salgsressource. Som et oplagt redskab til at aflaste en i det daglige salgsarbejde. På den måde kan man f.eks. fokusere på at sælge ens primære produkter, mens der løber bud ind på ens sekundære produkter.

Markedschef Søren Holst fra Industribasen:
"Man kan ALTID grave noget frem ude fra lageret eller værkstedet. Om det så er restpartier, brugte maskiner, demovarer, gamle hjul, brugte lamper eller noget helt andet. Man bliver overrasket over, hvad folk byder på. Prikken over I'et er, at du som minimum altid er sikret ekstra opmærksomhed og dermed effektiv reklameværdi på dine auktioner - der er faktisk ikke rigtigt nogen god grund til ikke at prøve det."

På Industribasen kan man som sælger lukke sine auktioner for privatpersoner, så de ikke kan byde på ens varer. Ved B2B auktioner handles der altid uden garanti eller reklamationsret. Eneste krav er, at man husker at oplyse om varens reelle stand i selve auktionen.

Kig forbi www.industribasen.dk for flere detaljer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Industribasen

Nytorv 7, 4. th.
9000 Aalborg
Danmark
Industribasen

Send til en kollega

0.079