23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Brasilien - Besøg koorporativer, kyllinge- og svineslagterier

Økonomisk krise har skabt mange muligheder i den brasilianske fødevaresektor


Der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget andet. Sådan er det også i Brasilien, hvor fødevareproducenterne takket være en svækket real oplever voksende efterspørgsel fra andre lande og en vækst i eksporten af fødevarer i 2015 på 4,4%.

Den økonomiske krise har givet øget fokus på omkostningerne, og de brasilianske producenter er i fuld gang med at effektivisere. Der skal optimeres / automatiseres i produktionen, og energi- og vandforbruget skal nedbringes, samtidig med, at der skrues op for fødevaresikkerheden.

På opfordring og i samarbejde med de to store kooperativer, Coopavel (oms. kr. 4 mia.) og COAMO (oms. kr. 20 mia.) arrangerer Eksportrådet en besøgstur til Brasilien i starten af november måned. Vi besøger i alt 4 slagterier hvoraf 2 er hos kooperativerne. Ude på slagterierne kommer vi til at mødes med blandt andet produktionscheferne, og vi kommer rundt og ser med vores egne øjne, hvordan der arbejdes lokalt og hvilke udfordringer de eventuelt står overfor.

Hvornår? Turen finder sted i uge 44 (31. oktober – 4. november).

Hvor mange? Der vil maksimum være plads til 10 deltagende virksomheder, hvorfor "først til mølle" princippet respekteres.

For yderligere information inkl. om budget og program er du velkommen til at skrive direkte til eksportstipendiat i São Paulo, Poul Bligaard på poulbl@um.dk som også gerne fremsender besøgsprogram og kan svare på andre spørgsmål.

Besøg i uge 20. Poul vil ligeledes være i Danmark i perioden 17. – 23. maj og han besøger meget gerne din virksomhed til en uforpligtigende snak omkring ovennævnte, Brasilien og Latinamerika generelt.

Vil du mødes med Poul i uge 20, send da venligst mail til poulbl@um.dk med kopi til Gustav gusgra@um.dk eller ring # +5511 994499254 eller +551121270768.

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Kontaktperson

PEB
Poul E. Bligaard
poulbl@um.dk

Send til en kollega

0.063