23948sdkhjf

Ny online-outletshop med rene discountpriser til park og landbrug ser dagens lys

| Medlemsnyhed | Indrykket af Industribasen

H. C. Petersen Danmark A/S (HCP) har i samarbejde med markeds- og auktionspladsen Industribasen.dk lanceret deres helt nye og unikke online-outletshop, www.HCPoutlet.dk.

Her er det muligt at gøre en rigtig god handel og finde redskaber og maskiner til park og landbrug til rene discountpriser.

Der er tale om et nyt og utraditionelt koncept for HCP, der som importør normalt ellers kun sælger alt nyt via sine forhandlere. Dette bliver der dog heller ikke ændret på, da nye maskiner og redskaber fortsat kun sælges via forhandlerne.

På HCPoutlet.dk vil man bl.a. finde brugte, demo- eller overgemte maskiner og redskaber. Som udgangspunkt handles der som beset, men skulle man være heldig at gøre et scoop på overgemt grej, så vil der typisk sælges med 1 års fabriksgaranti.

Henning Kristensen fra HCP udtaler: ”Vi har valgt samarbejdet med Industribasen.dk i håb om at nå ud til endnu flere potentielle kunder, end vi gør via vores traditionelle forhandlernet. Fokus bliver måske ikke i dagligdagen holdt så hårdt på udgåede og overgemte maskiner som nye, og derfor har vi valgt denne løsning.”

Det hele er bygget op omkring et selvstændigt website udfærdiget af HCP’s reklamebureau, hvor Industribasen.dk så har sørget for selve ”shop-delen”. Det hele administreres meget nemt af HCP selv via tilkøbsmodulet iFRAME på Industribasen.dk. Herfra opretter HCP selv alle salgsannoncer online, hvor de så vises direkte på HCPoutlet.dk i det eksisterende layout. Man bliver altså ikke ledt væk fra HCPoutlet.dk, når man handler.

Henning Kristensen supplerer:
”Formålet med et selvstændigt HCPoutlet.dk, ved siden af vores normale hjemmeside hcpetersen.dk, er også at skabe klarhed om, hvad der sælges af os direkte og hvad der fortsat skal sælges gennem vore gode forhandlere. Vi vil gøre alt for at skabe win-win for alle parter – naturligvis med vores kunder i centrum.”

Ydermere har HCP også mulighed for at oprette onlineauktioner direkte på HCPoutlet.dk – hvilket øger mulighederne yderligere for, at man som kunde kan gøre en god handel til en skarp pris.

Markedschef Søren Holst fra Industribasen udtaler: ”HCP er som importør med HCPoutlet.dk på mange måder frontløber i forhold til at afsætte brugte-, demo- og overgemte varer på outlet-basis. Det er et unikt, kærkomment og frisk initiativ, at HCP nu tager hul på denne afsætningskanal.”

Det gode ved outlet-konceptet er, at det på mange måder netop er en gevinst for alle parter. Via eksponeringen på et selvstændigt outlet-website kan såvel HCP som forhandlere opnå en effektiv brandingværdi på produkterne. Alle parter får på den ene eller anden måde noget ud af det.

Søren Holst supplerer: ”Det kan sagtens bane vejen for andre såvel importører som producenter i alle mulige brancher, at man på denne måde kan sælge parallelt med sine forhandlere. Det er nemt at administrere, det er funktionelt og man kan komme i gang for begrænsede omkostninger. Potentialet i konceptet er stærkt og kan sagtens benyttes i andre brancher.”

Industribasen har i øvrigt mulighed for at tilbyde et komplet og køreklart website efter samme principper som HCPoutlet.dk til andre lignende formål – hvor alt sættes op og designes af Industribasen. Se mere om dette via nedenstående link.

Yderligere info: www.hcpoutlet.dk og http://www.industribasen.dk/produkter/iweb

Medlemsnyhed

Indrykket af
Industribasen

Nytorv 7, 4. th.
9000 Aalborg
Danmark
Industribasen

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.092