23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kursus: Bliv klar til at bygge i højden med træ

Få indblik i erfaringer fra specialister på træbyggerier i Danmark og udlandet.

Overvejer du at bygge i større skala med træ, så tag et kik på vores næste kursus om etagebyggeri og byggesystemer i træ, som løber af stablen 26. april i Horsens og 27.april i København. 

Hør en af landets førende akustik-eksperter fortælle om de særlige krav, der skal opfyldes ved boligadskillende etagedæk og vægge. Civilingeniør og akustiker Bo Mortensen fra Gade og Mortensen Akustik har årelang erfaring med akustiske løsninger til kontorbyggerier, institutioner, boliger, kulturhuse samt koncert- og teatersale. På kurset vil Bo Mortensen indvi os i de løsninger, der sikrer den gode akustik i træbyggerier.

På kurset vil du også møde arkitekt Warren Smith fra tegnestuen Lendager, der vil fortælle om TRÆ - et nyt kontorhus i Aarhus, der bliver Danmarks højeste træhus med sine 78 meter og 20 etager.

Vi gennemgår desuden træskeletkonstruktioner, limtræ, LVL og CLT og viser eksempler på anvendelsen i pladsbyggeri og industrialiseret byggeri i flere etager, herunder hvordan træbaserede produkter og byggeprincipper kan kombineres. Vi gennemgår også principper for håndtering af akustik, brand og fugt. Og du vil få viden om statiske principper, disponering af bygningen i forhold til afstivende systemer, opbygning af træelementer og samlingsdetaljer.

Kurset afholdes den 26. april i Horsens og den 27. april i København.

› Læs mere og tilmeld dig kurset
 
 

Træinformation
Lyngby Kirkestræde 14
2800 Kongens Lyngby
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57009012
P nummer: 1002056252

Kontaktperson

Send til en kollega

0.033