23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Prøv paprika! ABS-kanter i varme røde nuancer

Hvis du overvejer trendy og farverige kombinationer af materialer og overflader næste år, kommer du ikke uden om matte, varme rødtoner. Kanter i farver som rustbrun, terracotta eller vinrød er nemlig efterspurgte lige nu ...

På møbel- og leverandørmesserne er træ- og stendekorationer kombineret med matte ensfarvede overflader for øjeblikket i høj kurs. Ud over en række forskellige gråtoner er grønne toner og varme gule og røde nuancer særligt iøjnefaldende blandt uni-farverne. Hvis du har besluttet sig for en rød grundfarve, står Ostermann-eksperterne klar med praktiske anbefalinger til passende kanter. Alle kanter fås direkte fra lager og leveres i helt små mængder, ned til 1 meter. Yderligere oplysninger om de nævnte produkter findes også ved at indtaste søgeordet "#Highlights12" på Ostermanns hjemmeside www.ostermann.eu.

 Rust- eller paprikafarvet?

Skal farven gå i retning af paprika, terracotta eller rust? Så anbefaler Ostermann ABS-kanterne "Bison", "Oxide Red" eller "Ceramic Red". Farvetonerne spænder fra lys rust og jordlig terracotta til varm kobberbrun og minder om de intense farver af tørret stødt paprika. Takket være de orange/gule farveandele står kanterne rigtig godt til lyse trædekorationer eller overflader med rustlook, men også til beton eller sorte metalelementer.

 Vinrød er et sikkert valg

Færre gule og flere blålige farveandele findes i Ostermann-kanterne "Rosso Askja", "Wine Red" og "Rosso Jaipur". De to Rosso-varianter er i øvrigt af Ostermann valgt til at matche de ekstremt matte overflader af samme navn fra Arpa Industriale. De passer godt til mørk træfinish, men også til mørk marmor eller andre mørke stendekorationer. Også den nye trendfarve "guld" er en perfekt partner.

 Kant eller komplet service?

Virksomheder, der selv ønsker at montere kanter på deres møbelplader, finder Europas største lagerførte udvalg af kanter hos Ostermann og kan benytte sig af en lang række serviceydelser. Det omfatter hurtig levering og belægning med smelteklæber eller funktionslag til forarbejdning med moderne nulfuge-teknologier.

Overblik over service hos Ostermann

  • Kanter i alle længder fra 1 meter
  • Kanter i alle bredder op til 100 mm
  • Kanter i forskellige tykkelser
  • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
  • Airtec kanter klar til forsendelse på kun 2-4 hverdage
  • Laser kanter klar til forsendelse på kun 2-4 hverdage
  • Infratec kanter klar til forsendelse på kun 2-4 hverdage
  • Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
  • Europas største direkte tilgængelige kantsortiment
  • Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag.

Om Ostermann

Vi vil gerne understøtte vores kunder i håndværksbranchen og inden for møbelproduktion så perfekt som muligt med service, udvalg og tempo. Derfor får du ikke kun Europas største kantsortiment hos os, men også tekniske profiler, grebsprofiler eller LED-profiler til belysning af moderne møbler. Særligt populært er vores sortiment af værkstedsartikler, klæbemidler og rengøringsmidler. Alene til vores kerneprodukt – møbelkanten – tilbyder vi en række forskellige services og forædlinger, som levering af mindstemængder fra 1 meter eller påføring af et særligt tilpasset funktionslag til moderne nulfuge-teknologier. Og da vi ved, hvor vigtigt tempoet er i håndværksbranchen, afsendes alle lagerartikler, som er bestilt inden kl. 16, allerede samme dag.

Rudolf Ostermann GmbH
Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
CVR nummer: DE153289251

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032