23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SIDSTE CHANCE: Spar op til 40 % på SOLIDWORKS indtil jul

I december kan du forsat benytte dig af Edge-Teams SOLIDWORKS-tilbud. Spar helt op til 30.000 kr. på din SOLIDWORKS-licens. Til og med 23. december får du chancen for at få kløerne i én eller flere værdiskabende funktioner fra SOLIDWORKS.

Du kan stadig nå at give dig selv den bedste julegave i år - og der er mere end én ting at vælge imellem.

Hos Edge-Team uddeler vi nemlig gaver i form af store besparelser på SOLIDWORKS, der kan være til stor behjælpelighed i produktionen.

SOLIDWORKS Premium er din sikre investering, som kombinerer alle funktionerne fra SOLIDWORKS Standard og Professional sammen med en række yderst effektive værktøjer til simulering og designvalidering.

Tag din SOLIDWORKS med i skyen! 3DEXPERIENCE er en cloud-baseret forretnings- og samarbejdsplatform, der gør det nemt for dig og dine kollegaer at arbejde på tværs af landegrænser og afdelinger.

SOLIDWORKS Simulation er en brugervenlig portefølje af strukturelle analyseværktøjer, der bruger Finite Element Analysis (FEA) til at forudsige et produkts fysiske adfærd i den virkelige verden ved virtuelt at teste CAD-modeller.

 

Ved du selv, hvilken løsning, der passer dig, eller ønsker du hjælp til at finde den rette løsning?

Læs mere om SOLIDWORKS her >>

Til og med den 23. december har du mulighed for at benytte dig af tilbuddet, og vi står hos Edge-Team som altid klar til at hjælpe dig med at finde den løsning, der passer dit behov.

Kontakt os her >>

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

Tobias Færch Kristensen
tfk@edge-team.com

Send til en kollega

0.046