De Forenede Dampvaskerier præsenterer HOTEL & RESTAURANT DAMP på Foodexpo 2016
I en skøn fusion mellem gastronomiske udfoldelser og vores passion for unikke serviceløsninger til hotel- og restaurationsbranchen opstår HOTEL & RESTAURANT DAMP på Foodexpo 2016 i Messecenter Herning den 6.-8. marts 2016
HOTEL & RESTAURANT DAMP inviterer på gastronomiske godbidder, inspirerende lækkerier og indbydende universer. I køkkenet står Nikolai Faaborg fra Rar Bar i Aarhus bag roret, og i løbet af messedagene lægger en række andre af Danmarks mest dedikerede og nytænkende kokke vejen forbi.
Det handler om værdiskabende løsninger
Besøg HOTEL & RESTAURANT DAMP og lad dig fordybe i vores universer, hvor du kan finde inspiration til den unikke hotelstemning eller bordopdækningen, der matcher de gastronomiske oplevelser i restauranten. Vores specialiserede konsulenter står klar med gode råd om skræddersyede løsninger til dit hotel eller din restaurant – hvad enten du er til eksklusiv elegance, nordisk enkelthed eller noget helt andet.
Her er en appetitvækker på noget af det, der venter dig, når du besøger vores stand:
• Velsmagende lækkerier fra Rar Bar
• Smagsprøver fra den danske Bocuse d’Or-kandidat
• Grænseoverskridende gastronomi fra NaCl
• Restaurant Domestic byder på hapsere fra det lokale spisekammer
Registrer dig online for GRATIS adgang til messen her
Vi glæder os til at se dig på stand F 5010.
Du kan læse mere om Foodexpo her: http://www.foodexpo.dk/