23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ostermann-højdepunkt: ABS-kanter med hybridmønster

Kender du hybridmønstre? Det er designs, der kombinerer det typiske udseende af to forskellige materialer, f.eks. sten med metal. Skifer med metal. Stof med metal eller endda rust med cool, blankt metal.

Det er ikke altid let at vælge den rigtige dekoration til et møbel. Skal det være sten-, tekstil- eller rustlook? Eller måske hellere blankt metal? Hvorfor ikke begge dele? ABS-kanterne "Metal Rock anthracite", "Metal Fabric anthracite", "Metal Slate black gold" og "Ferro bronze" er fantasimønstre, der kombinerer udseendet af rusten jern, sten, stof eller skifer med livfulde metalliske effekter. Resultatet er kanter, der egner sig lige godt til køkkenbordplader og udtryksfulde fronter eller hele stue-, badeværelses- eller køkkenmøbler. Kanterne fås hos Ostermann i målene 23, 33, 43 og 100 x 1 eller 2 mm og leveres helt ned til en mindstemængde på 1 meter. Du kan få mere at vide om produkterne ved at indtaste søgeordet "#Highlights11" på Ostermanns hjemmeside www.ostermann.eu 

 ABS-kant Metal Rock anthracite

Ved første øjekast ligner kanten en klassisk stenreproduktion. Lysets spil afslører imidlertid et raffineret metaludtryk med matte og glansfulde effekter. Stenprægningen understreger dekorationens perlemorsagtige karakter. Takket være sammensætningen af antracitfarvede og brunlige kontraster med enkelte lysere og mørkere indkapslinger går kanten perfekt i spænd med træ og varme grå nuancer.

 Metal Fabric anthracite

Er det stof eller slebet metal? Det er ABS-kanten Metal Fabric, som visuelt både minder om klassisk tweed og en slebet stålplade. Kantens brungrå grundtone får sin metalliske virkning ved hjælp af indsatte blågrå flader og den anvendte glans. Med sit subtile blå skær er kanten god at kombinere med køligt grå uni-farver, blålig hvid eller hvide træsorter.

 Metal Slate black gold

På denne kant er mørk skifer og gyldent skinnende metal kombineret til et nyt hybridmønster. Skiferreproduktionens grundfarve er mørkebrun, og kantens gyldne skær giver et særligt hjemligt og varmt udtryk. Overfladens filigranprægning leder tankerne hen på den naturlige skiferstruktur. Med sin mørke grundfarve harmonerer kanten optimalt med livfulde trædekorationer i indretningen, hvor den mørkebrune farve særligt genfindes i knaster og revner.

 Ferro bronze

ABS-kanten Ferro bronze ligner et stykke af en forvitret jernplade. En uregelmæssig vekslen mellem lysere og mørkere kobber- og bronzetoner skaber det autentiske udtryk. Det forstærkes yderligere af den realistiske prægning og den metalliske glans i uregelmæssige proportioner. Kanten harmonerer både med lysere trædekorationer og uni-farver eller monokrome materialereproduktioner i det grå eller beigefarvede spektrum.

 

Rudolf Ostermann GmbH
Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
CVR nummer: DE153289251

Kontaktperson

Send til en kollega

0.266