23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rekordår hos Colour Compagniet A/S

Vi har lige afsluttet vort 5. regnskabsår med et rekordregnskab – både på top- og bundlinje, hvilket vi er meget stolte af.

Baggrunden for vores succes, er at Colour Compagniet A/S går helhjertet ind i vore kunders projekter som en aktiv medspiller i udviklingen af løsninger.

Vi har et stærkt netværk med andre underleverandører, således at vi kan tilbyde totalløsninger fra træbearbejdning incl. lakering til specialindpakning. Vi tror på at netværk er vigtig – og forsøger at binde vore kunder tættere på os – ved også at stå for træproduktionen før lak og specialindpakning efter lak. Ved forespørgsler på træproduktion – bruger vi naturligvis kunder, som i forvejen får lakeret i vores hus.
For os er kundernes tillid altafgørende, og den opnår vi ved altid at levere højkvalitets- og langtidsholdbare produkter til den aftalte leveringstid.

Vor vækstambition er 20% på omsætningen pr. år. Det er lykkedes 4 ud af 5 år. Denne vækststrategi strækker yderligere 5 år ud i fremtiden. Vores vækststrategi er baseret på organisk vækst og ud fra en strategisk salgsindsats.

Colour Compagniet A/S
Stougaardsvej 2-4
6933 Kibæk
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32936598
P nummer: 1016066040

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047