23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Festool demonstrerer nyhederne

I morgen, torsdag d. 27/8, kan du kl. 9-16 møde Festools eksperter, se demonstrationer af efterårets nyheder og få en snak om hele Festools sortiment. Hos Dorch & Danola.

Selv om Super Festool Dage er anderledes end det plejer, så har vi ikke lukket helt ned for de demonstrationer, der normal præger dagen. Det er dog blevet gjort mere coronavenligt og demonstrationerne er fordelt over flere dage. Der bliver sørget for mundbind, håndsprit og afstand til alle besøgende, og for at der ikke er mere end 100 personer hos os ad gangen. Vores arrangement er selvfølgelig coronavenligt.

Og ingen Super Festool Dage uden Festool, selvfølgelig! Derfor kommer John og Paw fra Festool forbi og demonstrerer bordrundsaven TKS 80, arbejdsbordet STM og langhalssliberen Planex 2 LHS. De er at finde i butikken fra kl. 9-16 og klar på en snak om alt fra Festool, også de andre nyheder: TOPROCK bluetooth-højtaler og den nye kantsliber, der er kommet i handlen her fra september.

Du kan følge med på Facebook
Og hvis du ikke lige er i nærheden af Odense i morgen d. 27., så får du også muligheden for at se demonstrationerne på vores Facebook-side fra kl. 12 til ca. 13, og chatte live med Paw fra Festool og stille ham alle de spørgsmål, du vil have svar på om nyhederne.

Du kan se alle Festools produkter, der kommer på tilbud til Super Festool Dage 2020, Festool Outlet-produkter eller hvilke andre stærke produkter, der kommer på tilbud.

Vi glæder os til at se dig, enten i butikken, på Facebook i morgen torsdag d. 27. eller til Super Festool Dage d. 4.-13. september på dorchdanola.dk.

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84512028
P nummer: 1002696771

Send til en kollega

0.063