23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Banova flytter ind i mobile politikontorer

Vores kunde, Haarby Karosseri ApS, anvender Banova i politiets mobile kontorer.

Vægt og styrke har en særlig betydning, når Haarby Karosseri ApS producerer specialindretnings-løsninger til biler. Netop her vinder den lette krydsfinér Banova kampen om at være virksomhedens foretrukne materiale.

I 1927 blev den sydvestfynske karosserifabrik Haarby Karosseri ApS etableret under navnet J. Andersens Vogn og Karosseriværksted. Dengang beskæftigede virksomheden sig med opbygning af nye og reparation af gamle hestevogne til blandt andet transport af mælkejunger til mejeriet. I dag – 90 år senere – er hovedbeskæftigelsen fortsat inventar til transportmidler; dog til de motoriserede af slagsen.

Haarby Karosseri ApS producerer et hav af specialopbygninger og -indretninger til særligt Rigspolitiets hundebiler, politibiler og kontorvogne. Mange lokale politistationer er lukket ned, og der er opstået stor efterspørgsel på blandt andet transportable kontorer.

− Vi bød hurtigt ind med et tilbud, da politiet valgte at gå fra lokale stationer til transportable kontorer, som de har mulighed for at tage med sig ud i operationsområderne, fortæller Marc Østergaard Larsen, der er fabriksdirektør på Haarby Karosseri ApS.

Læs mere om hvorfor Haarby Karosseri Aps har valgt at anvende Banova

 

Læs mere om verdens letteste krydsfiner

Riisfort A/S
Edwin Rahrs Vej 96
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12790015
P nummer: 1000446030

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048