23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Teknos A/S på Scandinavian Coating

Effektiv og miljøvenlig overfladebehandling

Teknos A/S præsentation på Scandinavian Coating i Göteborg (stand F01:30) står i bæredygtighedens tegn. Lakproducenten præsenterer et omfattende produktudvalg inden for coatingløsninger til overflader af metal og andre materialer.
Produktpaletten er centreret omkring pulverlak, vandfortyndbare og super high solid-lakker. Disse overflade-behandlingstyper udmærker sig ved lav VOC-emission, og bruges f.eks. inden for bilindustrien, energisektoren samt til stål- og aluminiumskonstruktioner. Teknos præsenterer en produktnyhed på messen: Højglanspolyuretanmaling, TEKNODUR 100. Højglans-
polyuretan-systemet lever op til bilindustriens strenge kvalitetskrav.

Herudover præsenteres lavtemperaturhærdende pulverlak samt nye anvendelsesmuligheder for TEKNODUR COMBI 3560. Teknos messestand byder desuden på et særligt blikfang i form af et coating-anlæg, der kan opleves live. Her kan messegæsterne teste deres færdigheder i pulverlakering.

Lakproducenten deler desuden ud af sin know how med en deltager på konferenceprogrammet for Scandinavian Coating. Nærmere bestemt er der tale om et fagforedrag om nye laksystemer til vindmøller og rotorer (20. maj, kl. 16.00). Indlægsholder er R&D ingeniør Palle Gustafsson, Teknos A/S, Danmark. Foredraget beskæftiger sig med mulighederne for at effektivisere overfladebehandlings-processen, og samtidig opnå betydelige miljømæssige forbedringer, alt sammen selvsagt under overholdelse af alle regulativer og krav til korrosionsbeskyttelse inden for dette krævende anvendelsessegment.

Mød vores danske salgsteam på messen. Med 70 udstillere og tre åbningsdage har messen slået sit navn fast som mødestedet for hele den nordiske overfladebehandlingsindustri.

Se invitation

Teknos A/S
Industrivej 19
6580 Vamdrup
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK85551612
P nummer: 1003213320

Send til en kollega

0.047