23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Elsker du også at få meget for pengene?

Teng Tools magasin forår 2015 er tilbudsavisen hvor du finder et stort udvalg af kvalitets værktøj fra Teng Tools, som fx værkstedsvogne, topnøglesæt, ringgaffelnøglesæt, skruetrækkersæt, værktøjssæt til billige priser.

Dorch & Danola har lavet en ny stor kampagne på værktøj i samarbejde med Teng Tools. Med Teng Tools får du kvalitets værktøj der holder, til rigtig gode priser. Se alle de gode tilbud i tilbudsavisen Teng Tools magasin forår 2015 her.
Eller se meget mere om alle Teng Tools produkter i vores webshop og find andre gode tilbud.

Bemærk - Alle priser er incl. moms i tilbudsavisen Teng Tools magasin forår 2015 og så har Teng Tools evigheds garanti på deres værktøj.


På dorchdanola.dk er vi stolte af vores store udvalg af Teng Tools værktøj. Samlet set har vi over 15.000 varenumre i hele vores sortiment. Stort udvalg betyder mange muligheder: Vi har alt lige fra momentnøgler, topnøglesæt, skruetrækkere til værkstedsvogne og værktøjssæt. Vi går efter at tilbyde det bedste værktøj og maskiner i topkvalitet til billige priser, så alle kan være med.

Det rette værktøj er fundamentet for en nem hverdag

De mange maskiner og Teng Tools produkter til arbejdsdagen er et vigtigt fundament for en effektivt og velfungerende arbejdsdag. I en travl, dynamisk hverdag kan du nemlig spare både tid og kræfter ved at benytte dig af maskiner, der gør meget af arbejdet for dig. Dette giver dig masser af frihed til andre gøremål.

Find de rigtige produkter: Vi sidder klar til at hjælpe.

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84512028
P nummer: 1002696771

Kontaktperson

GS
Gorm Sandberg
Marketing, Kommunikation & E-commerce ansvarlig
+45 66155040 gp@dorchdanola.dk

Send til en kollega

0.032