23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gå fra firkantet til cirkulær

Hvordan går vi fra at tænke og agere firkantet - til cirkulært? Det diskuterer ledende aktører fra den danske byggebranche på konferencen om genanvendelse af byggematerialer den 26. maj.

Genanvendelse af byggematerialer og cirkulær ressourceøkonomi er temaet for konferencen på Teknologisk Institut tirsdag den 26. maj 2015. - Hvordan går vi fra at tænke og agere firkantet til cirkulær ressourceøkonomi? Det diskuterer ledende aktører fra den danske byggebranche på konferencen den 26. maj om

Konferenceprogrammet fokuserer på materialernes genanvendelse og en debat lægger dilemmaerne for en cirkulær ressourcepraksis på bordet.
Du kan blandt andet høre synspunkter og gå i clinch med virksomhederne NCC, Velux og Really Cph og organisationerne Dansk Byggeri og Dansk Industri og Dakofa.

Konferencen den 26. maj 2015 tager udgangspunkt i lovgivning og emnets dilemmaer og ser på eksisterende praksis og strategier for fremtiden - hvordan kommer vi godt videre med en stærkere implementering af en cirkulær ressourcepraksis.

Deltagerprofil
Konferencen henvender sig til byggeriets professionelle parter: producenter, arkitekter, rådgivere, bygherrer, samt alle med interesse byggeriets bæredygtige udvikling.

Link til tilmelding: www.teknologisk.dk/k23150

Hent konferenceprogrammet her.

OBS: konferencen er blevet flyttet! (red_TI)

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Send til en kollega

0.079