23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BILA hædret af Kawasaki Robotics

Det nordvestjyske projekthus har netop modtaget en hæderspris fra den japanske koncern Kawasaki Robotics for fremragende salgsarbejde i 2014.

BILA arbejder med produktionsoptimering gennem automatiseringsløsninger, typisk ved hjælp af industrirobotter, og BILA’s administrerende direktør Jan Bisgaard Sørensen er netop kommet hjem fra forhandlermøde i Neuss i Tyskland, hvor Kawasaki Robotics overrakte den flotte pris.

Kawasaki Robotics er en af verdens største robotproducenter, og BILA bliver blandt andet belønnet for deres eminente performance på markedet. BILA har konstant fokus på at udvide robotters anvendelsesområder samt for den vedvarende udvikling i brugen af robotter til rationalisering i den skandinaviske industri. Dette har gjort BILA til et forbillede for andre forhandlere i hele verden, hvorfor BILA bliver fremhævet på Kawasaki’s Europa kongres for den fremragende udvikling.

BILA A/S har været eneforhandler af Kawasakirobotter i Skandinavien siden 1999, og i 2014 blev rekorden slået for antallet af solgte robotter. BILA’s administrerende direktør Jan Bisgaard Sørensen udtaler: ”Vi er naturligvis meget stolte af at have modtaget sådan en pris fra Kawasaki. Det beviser, at det vi gør på BILA, er rigtigt. Vi arbejder hele tiden på at vækste og præstere, og med sådan en anerkendelse giver det bare endnu mere motivation til at fortsætte de gode takter.”

Nye robotvarianter på vej

Til forhandlermødet blev der præsenteret en række nye robotter, som BILA ser frem til at kunne udvide deres sortiment med, bla. nye hurtige palleteringsrobotter, svejserobotter, store 6-aksede robotter og mange andre, så fremtiden i robotindustrien ser rigtig lys ud.

I Kawasakis produktportefølje findes der i forvejen adskillige robotter; blandt andre pick & place robotter, svejse- og male robotter, medicinal- samt palleteringsrobotter.




BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Send til en kollega

0.031