23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvad mener du GTS-institutterne skal udvikle?

Få medindflydelse på hvilken teknologi GTS-institutterne udvikler til gavn for virksomheder. 900 mio. kr. skal fordeles over de næste 3 år.

Ydelser for en 900 mio. kroner

Inden udgangen af 2015 skal Styrelsen for Forskning og Innovation indgå kontrakter for 900 mio. kroner med de danske GTS-institutter. Resultatkontraktmidlerne skal sikre opbyggelsen af nye teknologiske kompetencer og serviceydelser til gavn for dansk erhvervsliv og i særdeleshed de små og mellemstore virksomheder.

Styrelsen for Forskning og Innovation lægger stor vægt på, at de fremtidige brugere af GTS-ydelserne er med til at sikre, at de ydelser der bliver udviklet, er de rette ydelser i forhold til at gøre danske virksomheder mere konkurrencedygtige.

Alle kan byde ind

For at få de bedste idéer udviklet har styrelsen i dag åbnet hjemmesiden www.bedreinnovation.dk, hvor GTS-institutterne har lagt deres forslag til, hvad der skal udvikles i de kommende år frem til åben diskussion. Her kan virksomheder, erhvervsorganisationer, erhvervsfremmeaktører, forskere, offentlige myndigheder og private bidrage med kommentarer og forslag til styrkelse af forslagene.

Debatten på www.bedreinnovation.dk fortsætter frem til den 14. maj. Styrelsen for Forskning og Innovation vil i sin prioritering af resultatkontraktmidlerne lægge vægt på de synspunkter og den feedback, som gives via hjemmesiden.

Læs mere om de ni danske GTS-institutter hos GTS-foreningen på www.gts-net.dk .
Følg med på Twitter under hashtag’et: #bedreinnovation

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Send til en kollega

0.097