23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Han lever for genbrug - og af det

Cirkulær ressourceøkonomi er en ny verden for byggebranchen, men en del af kunstneren Thomas Dambos dna. Mød ham den 26. maj. til konference på Teknologisk Institut

Med klunser- og samlerblod i årene ser Dambo muligheder i affaldscontaineren og laver projekter der udnytter materialer fra egne samarbejder og andres store festivaler.

De mange materialer, og stigende mængder af dem, anvender Dambo og hans team til kunstinstallationer med noget på hjerte. Som fx en genbrugsfestival med hotel, eller installationer som den interaktive #happywall som man kan finde på Kongens Nytorv i København.

Dambo ser nye muligheder og bruger sin kreativitet og håndværker-skills til at lave et kombineret cykelstativ og selvvandende blomsterbed, samarbejder Roskilde til at indsamle brugbart affald som hundreder af krydsfinerplader, bilbatterier og vandrør der har rummet millioner af liter fadøl.

Du kan møde Thomas Dambo den 26. maj på konferencen om cirkulær ressourceøkonomi i byggeriet. Her viser han nogle af sine projekter frem og viser også måder at kommunikere projekter og materiale-sourcing - nemlig story telling i form af videosekvenser og rap-fortællinger og en strategisk interaktion via sociale medier, - som måder at efterlyse materialer og dele idéer.

Du kan også møde Dansk Byggeri, Dansk Industri, Velux, Tegnestuen Vandkunsten, Aalborg Universitet, Miljøstyrelsen og Teknologisk Institut.

Læs mere om konferencen her.

(Billede af installation Happy City Birds fra facaden af Dare2Mansion i København)

OBS: konferencen er blevet flyttet! (red_TI)

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Send til en kollega

0.046