23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dolle Nordics terrasse går i sort

Dolle Nordic A/S lancerer en sort terrasse på det danske marked. Terrassen bliver lanceret til påske via Dolles største marketing indsats til dato, samt via et meget stort udvalg af forhandlere i hele Danmark.

Dolle Nordic A/S lancerede sidste år en modulopbygget galvaniseret terrasse, og har efter flere analyser valgt også at lancere terrassen i sort.

77% VIL HAVE EN SORT TERRASSE
”Vi har lavet en lille undersøgelse på facebook, som er blevet besvaret af 627 personer, hvoraf 77% var mest positive over for den sorte terrasse, så vi er virkelig spændte på hvad danskerne vil vælge, når terrassen skal bestilles”. Fortæller Francois Grimal, adm. direktør Dolle Nordic A/S.

STORSTILET MARKETING KAMPAGNE
Dolle lancerer til april en næsten landsdækkende marketing kampagne i såvel tv, online og i få udvalgte trykte livsstilsmagasiner. ” Vi tror på vores terrasse. Resultaterne fra sidste år er positive, og de tilkendegivelser vi har modtaget, har givet os troen på at terrassen vil blive en stor succes. Vi er dog nødt til at fortælle at vores terrasse findes, så vi har valgt for første gang at investere kraftigt i markedsføring, slutter Francois Grimal.

BRUGERVENLIG FRA TILBUD TIL OPSÆTNING
Dolle har ydermere investeret mere end 650.000 kr. i en brugervenlig konfigurator, så kunderne nemt og hurtigt kan få en pris på netop deres drømmeterrasse. Selve terrassen er en gør-det-selv terrasse designet til huse med høje kældre eller skrånede grunde.
Terrassen er modulopbygget, og kan dermed tilbydes til meget fordelagtige priser.

LANDSDÆKKENDE FORHANDLERNET
Sidste år blev terrassen solgt udelukkende via det professionelle marked gennem XL og Stark. I år er Silvan og Davidsen også kommet på som forhandlere. I Silvan bliver der etableret seks store udstillingsterrasser i Tilst, Aalborg, Fredericia, Slagelse, Valby og Frederikssund. Ligeledes kommer der mindre udstillinger i de andre Silvan varehuse og i fem udvalgte Davidsen butikker.

Dolle A/S
Vestergade 47
7741 Frøstrup
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK69395015
P nummer: 1002295685

Kontaktperson

HNJ
Henrik Nyvang Jensen
Indkøbschef
+45 96558421 hj@dolle.com

Send til en kollega

0.031