23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CORNATOR runder 25 år med ERP til træ- og møbelindustrien

CORNATOR ser i år tilbage på 25 års succes med ERP-løsninger til træ- og møbelindustrien, og koncernen er nu klar til at accelerere sin europæiske vækst.

I år runder ERP-virksomheden CORNATOR sammen med søsterselskabet TRIMIT 25 års succes med ERP-løsninger til træ- og møbelindustrien. Koncernen blev stiftet den 1. marts 1990 af Johnny Madsen, der er hovedaktionær og stifter af CORNATOR og TRIMIT.

- Vores vej til vækst har været og vil fortsat være baseret på en konstruktiv dialog med vores kunder om, hvordan vi skaber ERP-løsninger, der altid er ajour med branchens ønsker og behov. Derfor ser vi også jubilæet som et udtryk for det gode samarbejde vi har haft med vores kunder, siger administrerende direktør i CORNATOR John Kristensen.

Standardsystemer vinder frem
En af de primære forklaringer på, at CORNATORs ERP-løsning har vundet udbredelse, er en vellykket variantkonfigurator, der effektivt imødekommer træ- og møbelindustriens behov for konfiguration af mange forskellige varianter uden at få et uoverskueligt antal styklister.

En anden forklaring er ifølge John Kristensen, at stadig flere virksomheder i træ- og møbelindustrien fortrækker standard frem for skræddersyet, når de skal vælge ERP-løsning.

- Vi har altid haft som ambition at levere løsninger, der kræver et minimum af tilpasning til den enkelte virksomhed. Mens det tidligere var mest af nød, at de mindre virksomheder valgte en standardløsning, så ser vi dag, at selv store virksomheder går efter en løsning, der er mest mulig standard. Og modsat skræddersyede løsninger betyder en standardløsning kortere implementeringstid, højere sikkerhed, mere stabilitet og i sidste ende lavere omkostninger, uddyber John Kristensen.

Han henviser til, at CORNATORs ERP-løsning til træ- og møbelindustrien – TRIMIT Furniture – netop er en komplet standardløsning, der er baseret på Microsoft Dynamics NAV.

- Dertil kommer, at vores medarbejdere har op til 25 års erfaring med at forstå og møde de særlige krav til et ERP-system, som gør sig gældende i træ- og møbelindustrien, og det gør selvsagt en verden til forskel, at vi taler samme sprog som vores kunder, siger John Kristensen.

Vil indtage Europa
Ud over ERP-løsninger til træ- og møbelindustrien beskæftiger CORNATOR og TRIMIT sig også med ERP-løsninger til modebranchen samt flere grene af fremstillingsbranchen. Og netop modebranchen ser ud til at blive et betydeligt springbræt til europæisk vækst.

Med afsæt i et nyetableret hovedsæde i Viborg har CORNATOR og TRIMIT indtil videre sikret partneraftaler i 9 europæiske lande, og målsætningen er at opnå en markedsledende position på det europæiske marked for ERP-løsninger til modebranchen.

- Med kombinationen af et voksende partnernetværk og en massiv efterspørgsel i modebranchen står vi formentlig foran et vækstmæssigt kvantespring uden for Danmark i løbet af de kommende år, lyder det afsluttende fra John Kristensen, der alene i 2015 forventer at skulle ansætte 10 nye medarbejdere.

CORNATOR og TRIMITs løsning anvendes i dag af flere end 350 virksomheder i såvel Danmark som udlandet.

Læs mere om CORNATORs ERP-løsning til træ- og møbelindustrien.

TRIMIT DK A/S
Toldboden 1
8800 Viborg
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21192392
P nummer: 1004754969

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047