23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tag med DBI på den globale scene for sikkerhed

Fik du ikke plads på DBI-rejsen til CTX-messe? Så skynd dig at reservere din plads på turen til IFSEC – Europas førende sikringsbegivenhed.

Tag med DBI til Sikringsmessen i London. Vores rejse til anti-terror messen CTX i UK var meget populær, og flere gik forgæves. Nåede du ikke at få en plads, kan vi nu tilbyde dig en plads på vores anden messerejse.

DBI arrangerer som sædvanligt også en tur til sikringsmessen IFSEC, der foregår i London i juni. Gå ikke forgæves; skynd dig at reservere din plads. Så er du sikker på at komme med.

Rejsearrangementet er et oplagt tilbud til sikringsfagfolk fra Danmark, som på en bekvem og økonomisk måde vil holde sig ajour med, hvad der rør sig på sikringsområdet. Samtidig giver turen gode muligheder for, på en uformel måde, at mødes med kolleger i branchen.

IFSEC er Europas førende sikringsbegivenhed. IFSEC finder sted hvert år, og i 2015 er det 42. gang messen åbner dørene. Det vil være muligt at se det nyeste og mest innovative indenfor sikring.

Læs meget mere på hjemmesiden: www.ifsec.co.uk

Der er afrejse den 16. juni 2015 kl 07.20 fra Kastrup, med hjemkomst den 18. juni kl 23.25. DBI har skaffet plads på The Strand Palace Hotel.
Der er et begrænset antal pladser, så tilmeld dig allerede i dag.

DBI - Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut
Jernholmen 12
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65196816
P nummer: 1003159124

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047