23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eksklusiv og glasklar gelændernyhed fra BV-Trappen A/S

Nu kan du også få gelændere i glas og stål, når du bestiller en trappe fra BV-Trappen.

Vil du træde et trin op af eksklusivitetstigen, kan du nu få din BV Design-trappe lavet med glas og stål i gelænderet. Det er enkelt, det er stilrent, og det gør din trappe endnu mere unik og eksklusiv.

Nyheden med glas og stål kan laves på mange forskellige måder, men fælles for dem er, at kvaliteten og eksklusiviteten er i top, og at det giver et mere frit udsyn end et traditionelt gelænder af træ. Glasset kan fås i klar glas, med toning eller i en matteret form.

- Det er en eksklusiv løsning, som vi selv er ret vilde med, og udfra vores store trappeerfaring har vi valgt de tre bedste og mest moderne måder at lave glasgelænder på, siger Morten K. Madsen, salgsdirektør hos BV Trappen, og tilføjer:

- Et gelænder i glas og stål er høj kvalitet og eksklusivitet, men alligevel producerer vi løsningen til konkurrencedygtige priser – selv om glasløsningerne er lidt dyrere end løsningerne i træ.

Tre løsninger
Trapperne med glas og stål i gelænderet laves i tre forskellige løsninger: Glas monteret i rustfrie klembeslag, glas monteret i not fræset ind i vanger, håndlister og mæglere og glas monteret i rustfrie klembeslag monteret på rustfrie stålbalustre.

BV Design holder fast i traditionen omkring træhåndlister, så alle håndlisterne er lavet af træ, som passer til trappens trin og vanger.

- BV Trappen har udviklet et komplet program i rustfrie beslag, så løsningerne kan laves på alle typer af trapper. Der er tale om sikre og gennemtænkte løsninger, siger Bjarne Vangsgård, produktionsdirektør hos BV Trappen.

Du kan læse meget mere om de tre løsninger på BV Trappens hjemmeside

En sikker løsning
Alle glasgelændere fra BV Design leveres med hærdet og lamineret glas.

Læs mere

BV-Trappen Thisted A/S
Følhøjvej 3
7752 Snedsted
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37349127

Send til en kollega

0.033