23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Julespil 2014 på klee.dk

Brd. Klee's julespil på klee.dk er tilbage med 24 udfordringer omkring vores mange varegrupper, som du skal løse. Der er ingen krav om at man skal være kunde eller logge sig ind på siden. Alle kan være med - hver dag.

Julemanden har gemt sig et sted i produktkartoteket, og du skal finde ham vha. en ledetråd i form af en gåde, et anagram eller en rebus. Eksempel: ”Vi sidder typisk i notgangen på en aksel”. Svar: Pasfedre. Så finder du varegruppen med Pas- og skivefedre. Når du har fundet julemanden, klikker du på ham og udfylder dit navn mv. og trykker på ”send”. Så er du med i dagens konkurrence.

Alle kan deltage én gang pr. dag. Er du samtidig er logget på til e-handel, får du to vinderchancer.

Præmierne: Hver eneste dag frem til juleaften kan du vinde 1 æske chokolade og 2 flasker rødvin. De fire adventssøndage er præmien til den søde tand - 2 kg. Marabou chokolade!

Præmien den 24. december er et originalt Go Pro action-videokamera, som du kan have med dig overalt.

Vinderen af hovedpræmien trækkes den 25. december og offentliggøres umiddelbart efter på klee.dk. Præmien sendes en af de første dage i det nye år.

Ansatte hos Brd. Klee og deres familier samt ansatte i associerede selskaber kan ikke deltage i konkurrencen.

God jagt!

BRD. KLEE A/S

Hovedpræmie 24. december:
GoPro Hero4 Silver - videokamera med indbygget LCD touch skærm og mulighed for 1080p og 60 billeder pr sekund. Et super lækkert kamera med skarpe specs. Indbygget Bluetooth, samt Night Photo og Night Lapse. 1080p (FULD HD) med 60 fps. 32 GB hukommelseskort og transporttaske medfølger. HxBxD: 297x572x286 mm. Vægt: 54 gram.

Brd. Klee A/S
Gadagervej 11
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46874412
P nummer: 1001888241

Kontaktperson

RN
Rikke Nissen
run@klee.dk

Send til en kollega

0.032