23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dorch & Danola kampagne på Luna & Ferax maskiner til træ

Dorch & Danola har aktuelt en række kampagnetilbud på udvalgte Ferax & Luna maskiner til træ – blandt andet afretter tykkelseshøvle, bordrundsave, båndsave, spånsugere og mange flere produkter.

Kampagnen er indledt i forlængelse af den netop udsendte tilbudsavis - Luna & Ferax stationære maskiner. I tilbudsavisen finder du du rigtige gode kampagne produkter inden for maskiner til træ. Disse produkter er samlet i samme tilbudsavis for at give dig et overblik og de specielle gode tilbud vi har i øjeblikket har på Luna & Ferax maskiner til træ til dig.

Tilbuddene i "Luna & Ferax stationære maskiner" avisen gælder kun i en begrænset periode, så skal du spare penge så skynd dig at slå til.

Se Dorch & Danola kampagne på Luna & Ferax maskiner her

Hos Dorch & Danola handler de professionelle håndværkere, virksomheder og private gør-det-selv folk hver dag! På webshoppen dorchdanola.dk finder du mere end 15.000 varer til rigtige gode priser og hurtig levering lige til døren eller en pakkeshop.

Hos Dorch & Danola, har vi mange års erfaringer med salg, service og reparation af Luna & Ferax maskiner og de fleste kendte mærker indenfor snedkeri maskiner og ikke mindst elværktøj fx Festool, Makita, Metabo mv.

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84512028
P nummer: 1002696771

Kontaktperson

GS
Gorm Sandberg
Marketing, Kommunikation & E-commerce ansvarlig
+45 66155040 gp@dorchdanola.dk

Send til en kollega

0.047