23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jakobsen Planslibere på Elmia Subcontractor 2014

Kom og hør om det nye program af Jakobsen planslibere på Elmia Subcontractor i perioden 11-14. November.

Jakobsen programmet har gennemgået en modernisering med bl.a. ny Siemens styring samt fuld afskærmning af arbejdsområdet. Men som Simon Bast, produktansvarlig for Jakobsen, siger, "så er sliberne stadigvæk bygget op over de samme grundprincipper, som altid har kendetegnet Jakobsen".

På verdensplan er der solgt 16.000 Jakobsen planslibere og en meget stor del af dem kører stadigvæk efter 30 års drift. Dette vidner om en konstruktion i en kvalitet, der er helt unik og Jakobsen leverer nogle af markedets bedste og mest driftsikre planslibere med en særdeles høj præcision. Jakobsen Plansliberne fremstilles i dag i Vejle, Danmark hos virksomheden Bast & Co, der overtog produktionen i April 2013.

CEO hos Jakobsen/Bast & Co, Jens Hansen tilføjer endvidere "mange års erfaringer har gjort os til eksperter inden for plan- og profilslibere. Vores maskiner er udviklet i tæt samarbejde med vores kunder og er derfor tilpasset kundernes produktionsforhold. Det betyder at de har et enkelt design og en yderst brugervenlig opbygning. Maskinerne er i vid udstrækning i brug hos mange værktøjsmagere, der sætter pris på maskinernes præcision og enkle betjening."

Brugervenlig styring
Vores CNC-styring fra Siemens, kombineret med vores egen software, er enkel, logisk opbygget og let at betjene. Vi kan desuden tilpasse skærmbilledet og softwaren til kundens øvrige applikationer, processer og opgaver.

Jakobsens maskiner er kendetegnet af stor fleksibilitet og det er let at udbygge maskinerne med ekstraudstyr og andet tilbehør.

Vi er på stand B05:10 sammen med Bast & Co. hvor vi udstiller en model af maskinerne og hvor der vil være mulighed for, at tale med vores specialister om plan- og profilslibning på Jakobsen maskinerne. Velkommen til!

Bast & CO. A/S
Porchevej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17085344
P nummer: 1001219473

Kontaktperson

JH
Jacob Hougaard
jacob@bastogco.dk

Send til en kollega

0.032