23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gratis Gå-hjem-møde - introduktion til Radan

Kender du dit materialespild? Med Radan kan du mindske det markant! Synes du at tilbudsgivning kan være kompliceret? Med Radan lavet du tilbud med blot få klik. Nemt - hurtigt - effektivt - nøjagtigt!

Kom til vores gratis gå-hjem-møde og hør om muligheder i Radan samt hvordan det kan være med til at optimere dit produktionsflow. Der vil være computere til alle deltagere, så I selv kan få lov til arbejde med programmet og se dets unikke værtøjer.

Radan er verdens førende CAM software leverandør til pladeindustrien og kan tilbyde en stor programpallette til programmering af:

- Laserskære
- Revolverstanser
- Vandskære
- Flammeskære
- Plasmaskære
- Kantbukkere

Radan indeholder helt unikke værktøjer til integration og automatisering, som med ét klik blandt andet kan lave programmer til ordrer i ERP systemet og returnerer information tilbage om status. Radan kan i kraft af sine 35 år på markedet tilbyde unikke produkter, der mindsker programmeringstiden, materialeforbruget og programmeringsfejl.

Kurset afholdes d. 18/11 i Sorø, d. 25/11 i Middelfart og d. 26/11 i Egå. Alle dage kl.12.30-16.00. Vi starter kl. 12.30 med frokost.

Agendaen:
- Introduktion
- Part
- Tooling
- Nesting
- Simulation
- Radimport/tilbud



Du kan tilmelde dig på www.edge-team.com/kurser eller ved at sende en mail til sp@edge-team.com

Vil du gerne høre mere om Radan, så ring til os på 70 200 392 eller besøg vores hjemmeside www.edge-team.com

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

LKG
Lis-Linette Knoth Grand
lkg@edge-team.com

Send til en kollega

0.047