23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flere stiller krav til udvikling

Myndigheder, bygherrer og arkitekter - der er flere krav til energieffektivitet og miljø for byggematerialer og komponenter. De bliver stadigt smartere og grønnere. Hør hvordan 4. september!

Nød lærer nøgen kvinde at spinde. Dette er også sandt om byggeriets udvikling, hvor materialer og komponenter bliver stadigt smartere og grønnere. Det er et must, når byggematerialerne skal leve op til strammere krav i forhold til energiforbrug såvel som miljøpåvirkning.

Men hvordan griber vi det an – hvad siger myndighederne og bygherrerne? Hvad vil arkitekterne være med til og hvad kan producenterne levere? Den 4. september inviterer Teknologisk Institut til konference, hvor du kan deltage i materialedebatten på tværs af alle aktører.

Hvem kan du møde på konferencen?

Styrelsen som er med til at stille kravene til mere energieffektive materialer. På konferencen kan du høre om udviklingen af det kommende bygningsreglement 2015, direkte fra Energistyrelsens ekspert indenfor Byggeri og energieffektivitet, civilingeniør Niels Bruus Varming.

Bygherreren med grønne ambitioner, som også vil have effektive materialer. Mød Københavns Ejendommes projektchef inden for bæredygtighed, Niels-Arne Nielsen. Han fortæller om kravene til bygninger og materialer for at København kan nå sit mål om at være CO2 neutral hovedstad.

Arkitekten og produktudvikleren som også stiller krav til de effektive og miljørigtige produkter samt til udvikling af bæredygtig arkitektur og design. Her kommer en diskussion af de tilgængelige certificeringer – og hvad det betyder, at der er vurderingskriterier, som ikke er med i pakken.

Vi diskuterer også økonomi, for selvfølgelig skal udviklingen kunne betale sig! Derfor kan du også høre om producenternes økonomiske incitamenter for udvikling af grønnere produkter.

Læs mere og meld dig til konferencen her.

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.047