23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CNC temadag hos Skive Tekniske Skole

Succesen gentages hos Skive Tekniske Skole, der i samarbejde med en række leverandører sætter fokus på at optimere anvendelsen af CNC maskiner. Der indbydes til en spændende dag, der skal give inspiration til forbedring af produktiviteten.

Nye CNC-teknologi der giver effektivitet.-

Hvordan vælger vi den rigtige maskine og hvordan bruger vi den optimalt? En stor udfordring for rigtig mange nye og eksisterende CNC-brugere, som kræver viden, rådgivning og inspiration at komme godt i mål med.

Mulighederne er mange, men for de fleste desværre ofte ukendte. Oftest havner løsningen i noget traditionelt, som umiddelbart er det mest trygge, men måske langt fra det mest optimale for brugeren.

Vi sætter også fokus på de mange muligheder med 5-akset CNC og afmystificerer emnet. Denne teknologi er i dag absolut tilgængeligt for alle, men for mange dog stadig et ukendt område.

På eksisterende 5-akset CNC vises forskellige bearbejdningsmuligheder og vi giver et indtryk af, hvor hurtigt man kommer fra ide til færdigt emne. Vigtigt for en rentabel enkeltstyks-produktion.

Desuden præsenteres en lang række muligheder for at optimere på eksisterende CNC.

Se den vedhæftede tilmelding. Du kan høre mere om arrangementet ved at ringe til LINDLARSEN eller til Skive Tekniske Skole.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en inspirerende dag.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681

Kontaktperson

FE
Frands Ellersgaard
Direktør
fe@lindlarsen.com

Send til en kollega

0.048