23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Konference om smartere byggematerialer

Udvikling af energieffektive og miljørigtige byggematerialer er temaet for en konference den 4. september 2014. Bliv klogere på krav, forskning og produktudvikling

I fremtidens byggeri anvender vi de velkendte byggematerialer mere effektivt. Udviklingen af et grønnere byggeri er så således præget af en smartere anvendelse af byggematerialer og komponenter, frem for helt nye materialer. Dette er udgangspunktet for en stor konference som afholdes torsdag den 4. september på Teknologisk Institut med titlen Fremtiden er smartere og grønnere. Konferencen, som er tiltænkt producenter, arkitekter og rådgivere, dækker emnet om udviklingen af energieffektive og miljørigtige byggematerialer fra flere vinkler: krav, forskning og produktudvikling.

Krav til byggematerialer
Et oplæg fra Energistyrelsen handler således om de kommende energikrav i Bygningsreglemenetet, Københavns Ejendomme fortæller som bygherre om krav udledt af en mission om at blive CO2neutral hovedstad. Certificeringsmuligheder til byggematerialer bliver diskuteret ud fra kravene fra en arkitekt og fra mulighederne hos certificeringseksperten.

Forskning
På konferencen er der oplæg om en række forsknings- og udviklingsprojekter indenfor blandt andet bio-materialer, beton, træ, murværk og kompositter. Hør også om fundingmulighederne til udvikling på Innovationsradar og om InnoBooster, et helt nyt initiativ fra Innvoationsfonden.

Produktudvikling
Og så er der alle materialerne – eftermiddagen byder på ni sessions med hvert sit tema med udgangspunkt i materialer som fx beton, murværk, komposit og de nye ’bio’materialer. Her er der fokus på producenters erfaringer med udvikling af smartere byggematerialer til et grønnere byggeri.

Sessionerne kører i tre parallelle spor, men de er koordinerede, så man selv kan sammensætte sit program på dagen og få den helt rigtige viden med hjem.
Læs mere om konferencen her.

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.047