23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikker og effektiv udstyr til arbejdspladsen

Beskyttelse af medarbejderne og bedst mulig effektivitet, begynder direkte ved rette indretning af arbejdspladen. DENIOS støtter dig herved med et stort sortiment af arbejdspladsmåtter.

Det er vigtig at både stå bekvemt og skridsikkert på arbejdspladsen. Beskyttelse mod elektrostatisk opladning er mange steder også af stor betydning.

Nemme gulvløsninger!
Leder du efter en arbejdspladsmåtte til individuel tilpasning? DENIOS har løsningen hvad enten det drejer sig om anti-statiske måtter, løbere til kontoret, specielle måtter godkendt til fødevareindustrien, måtter til våde eller tørre områder samt større gulvarealer der skal dækkes.

Til tørre områder findes bl.a. typen CS af silikonefri naturgummi til almindelig brug, nitrilgummi der er oliebestandig og svær antændelig samt med og uden anti-skrid-coating.
Måtterne har størrelsen 90 x 90 cm og udstyret med et praktisk fastgørelsessystem. Dermed kan måtterne samles over et helt gulvareal.

For at undgå træthed i benene anbefales typen Skywalker til mellemstor belastning. De er isør egnet til tørre områder som f.eks. på lageret. De bløde polyurethan-måtter har en jævn cellestruktur og er designet med knopper der giver en maksimal impuls til musklerne. Herigennem sikres et optimal blodomløb.

Forebyg ulykker og øg arbejdssikkerheden i virksomheden med universelle anti-skridmåtter.
De er egnede i alle industrielle områder hvor glidningsfare skal reduceres. Samtidig er de meget resistente mod talrige syrer og kemikalier.

Få mere inspiration på vores hjemmeside

Skulle du have spørgsmål eller har brug for information, kan du kontakte os på telefon
76 24 40 80 eller sende en mail til info@denios.dk

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig..!!

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

RSF
René Skovgaard Frøslev
Direktør
+45 76244080 ref@denios.dk

Send til en kollega

0.078