23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gulvelementer i standard- eller specialudførelse

Udstyr dine lagerlokaler i henhold til loven! Gulvelementer fra DENIOS opfylder alle krav i den europæiske og lokale lov om omgangen med grundvans-forurenende medier.

Der gælder strenge sikkerhedsbestemmelser for håndteringen af vandforurenende medier og brændbare væsker. Også i forbindelse med omemballering, af- og pålæsning samt under transport af disse medier, kræves der en tilstrækkelig beskyttelse af miljøet.

DENIOS’ gulvelementer er beregnet til at beskytte grundvandet og jorden, og er dermed en integreret bestanddel af en miljørigtig opbevaring af de pågældende medier. Der kan alt efter lokaleforholdene samles enkelte segmenter til et komplet system med optimal tilpasning til virksomhedens drift.

Gulvelementerne anvendes også i lagre med tomme emballager eller til at beskytte mod spild og lækager i forbindelse med omfyldning af vandforurenende medier på grundlag af de gældende bestemmelser.

Standard-elementerne udføres med en opsamlingsvolumen fra 80-400 liter, med en hjulbelastning på 450 eller 2000 kilo, i materialerne stål eller Polyethylen (PE).
Som ekstraudstyr fås, opkørsels- ramper og hjørner, samlingselementer, kantbeslag og krydsbeslag.

DENIOS skræddersyr også specialløsninger som feks udførelse i rustfrit stål eller mål og opsamlingsvolume tilpasset netop dit behov.

Beskyt folk og miljø - med produkter fra DENIOS!

Har du et spørgsmål er vores professionelle eksperter naturligvis klar til at hjælpe dig via telefonen eller med et personligt besøg i din virksomhed. Giv os et kald!

Du kan kontakte os på telefon 76 24 40 80 eller send en mail til info@denios.dk
Få mere inspiration på vores hjemmeside

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

RSF
René Skovgaard Frøslev
Direktør
+45 76244080 ref@denios.dk

Send til en kollega

0.062