23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Styrket samarbejde med leverandører

Lemvigh-Müller styrker samarbejdet på belysning med Artemide og Lightyears

Pressemeddelelse:

Lemvigh-Müller har gennem lang tid prioriteret at kunne tilbyde kunderne et bredt produktprogram med internationalt anerkendt designbelysning til både hjemmet og kontoret. Som noget nyt er samarbejdet med nogle af leverandørerne blevet yderligere udbygget, så Lemvigh-Müller nu kan tilbyde endnu flere belysningsprodukter.

– Jeg er glad for at kunne meddele, at vi har indgået en spændende aftale med Artemide om et bredere samarbejde både på det professionelle marked og på projektmarkedet. Vi har siden 2012 forhandlet nogle af Artemides designprodukter, men med aftalen får vi nu adgang til deres arkitektoniske samt udendørs sortiment, fortæller markedschef Mogens Lund, Lemvigh-Müller.

Skaber værdi for kunderne
Lemvigh-Müller har i nogen tid haft en tilsvarende aftale med danske Lightyears, som også producerer designbelysning. Med den nye aftale mener Mogens Lund, at Lemvigh-Müller i højere grad cementerer sin position på det danske belysningsmarked.
– Vi er af den overbevisning, at vi sammen med Lightyears og Artemide står stærkere i et marked, der er præget af stor konkurrence, og hvor prisen ofte er det eneste parameter, der vælges ud fra, siger han.

Det synspunkt er adm. direktør for Lightyears, Lars Østergaard Olsen enig i og siger:
– Alle kan sælge på prisen, men vi er sikre på, at Lemvigh-Müller også kan sælge projekter, hvor vores produkter skaber værdi hos kunderne, siger han.

– Lemvigh-Müller skal kunne tilbyde vores kunder løsninger, hvor prisen er afgørende, men også løsninger, hvor andre parametre er i spil. Det gælder især belysning, hvor design, drift og kvalitet er meget vigtige punkter, tilføjer Mogens Lund.

Fakta om Artemide og Lightyears:
• Artemide er en international designvirksomhed, der blev grundlagt i Milano i 1960. Den prisbelønnede virksomhed samarbejder med berømte internationale designere og arkitekter og er især kendt for deres skrivebordslamper Tizio og lampeserien Tolomeo.

• Lightyears er en dansk virksomhed, der udvikler og markedsfører lamper til design- og kvalitetsbevidste forbrugere. Lamperne forener design, finish og lysudbytte i særklasse og hver enkelt detalje har et helt specifikt formål og er ikke blot skabt for designets egen skyld.

Yderligere oplysninger:
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte markedschef Mogens Lund, Lemvigh-Müller på telefon 6086 0810.

Med venlig hilsen
Lemvigh-Müller

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311
P nummer: 1007938663

Send til en kollega

0.048