23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skab de perfekte rammer med FT Systemhegn fra Frøslev Træ A/S

Et hegn fra FT Systemhegn® er den perfekte måde at understrege miljø og rum i haven, skabe læ eller afskærme fra omverdenen – en smuk udførsel i kvalitetstræ sikrer en finish, der matcher dit hjem.

Hegn i tidens ånd
Moderne hegn har ikke blot til formål at holde verden ude eller hunden inde. Det skal danne rammen om dit liv, og med FT Systemhegn® har vi skabt en løsning, der i kvalitet, design og finish er med til at understrege din stil og udnytte mulighederne på bedste vis.

FT Systemhegn® er et koncept, der gør det nemt for dig at skabe et hegn i det format og design, du ønsker. Vi sørger for, at kvaliteten og holdbarheden er blandt de bedste på markedet, og at du nemt selv kan montere hegnet.

Vi kalder det FT Systemhegn®, fordi alle elementer passer sammen, uanset hvordan du vælger at sammensætte dem. Det betyder, at du også kan anvende løsningen til meget andet end hegn – kun fantasien sætter grænser.

Se katalog

FT Systemhegn® har med andre ord tænkt på alt i designet, og derfor får du også en løsning, der er optimeret til det danske vind og vejr, uden at gå på kompromis med miljøet. Det betyder en stærk løsning, der kan danne rammen om din bolig mange år frem i tiden.

Profiler og træsorter
Malet hegn
FT Systemlight
Inspiration

Frøslev Træ A/S
Jens P. L. Petersens Vej 1, Frøslev
6330 Padborg
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14248331
P nummer: 1000706812

Send til en kollega

0.031