23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Byggevarehandlen et vigtigt led for byggeriet

De danske byggecentre bliver i mange tilfælde hurtigt sat i bås som en fordyrende distributør og en branche, der ikke er synderlig interessant rent karrieremæssigt. Men faktisk ligger der en lang række spændende og attraktive arbejdsopgaver.

Danske Byggecentre vil i juni og september 2014 fortsætte branchens imagekampagne, som tidligere har kørt i 2013 og i februar 2014, for at profilere byggevarehandlen. Kampagnen skal skabe et bærende image, og skal nu og i fremtiden få flere kvalificerede unge til at se de mange attraktive og spændende muligheder, de danske byggecentre kan tilbyde.

- Vi lancerede sidste år en storstillet imagekampagne, som har løftet vores image betragteligt, og nu er det tid til at arbejde videre af samme vej. Det danske byggeri er en meget innovativ og nyskabende branche. Vi kommer hele tiden med nye og mere effektive løsninger til gavn for de danske boliger og miljøet. Her spiller vores led en vigtig rolle i byggeriets værdikæde, og det vil vi med vores imagekampagne gerne fortælle om, fortæller adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

Rådgivning, produktkendskab, logistik, indkøb, købmandsskab og lagerhåndtering er blot nogle af de services de danske byggecentre arbejder med i det daglige.

- Vores branche byder ind med rigtig meget til det danske byggeri og tilføjer værdi både for leverandører og kunder. Det er langt mere end bare at lange et par træpladder over disken og feje savsmuld op ude i drive-in’en. Kampagnens mål er at komme ud med budskabet om, at vi rent faktisk er en spændende og attraktiv branche – så vores medlemmer også i fremtiden kan tiltrække den kvalificerede arbejdskraft, som er nødvendig i et byggecenter, fortsætter adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

Danske Byggecentre sætter fokus på Håndværkerfradraget
Håndværkerfradraget var tiltænkt som en hjælpende hånd i krisetiden, men har vist sig at kunne bidrage med meget mere også i fremgangsperioder. Helt konkret bidrager håndværkerfradraget til ca. 5.000 beskæftigede i byggebranchen, miljørenoveringer og bekæmpelse af sort arbejde.

- Igen i år vil vi sætte fokus på Håndværkerfradraget, som vi mener, giver branchen den grønne profil, vi gerne vil afspejle. Det ærgrer mig derfor gevaldigt, at Regeringen ikke kan se, at Håndværkerfradraget bidrager med meget mere end de 15.000 kr., som hr. og fru Danmark kan trække fra i skat, fortæller adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

- Håndværkerfradraget er ikke en dyr ordning for staten, når man ser på alle de afledte effekter den fører med sig. Så jeg vil gerne opfordre politikerne til at fastholde og endda bygge videre på Håndværkerfradraget, så byggeriet kan fastholde beskæftigelsen og fremadrettet også kan tiltrække den kvalificeret arbejdskraft vores branche har brug for, udtaler adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

Læs meget mere om Danske Byggecentres imagekampagne og se de mange spændende opgaver, vi beskæftiger os med i det daglige, lige her.

Yderligere information:
Adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre, tlf. 45 80 78 77, pt@danskebyggecentre.dk

Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714
P nummer: 1002705928

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031