23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan monterer og vedligeholder du en træterrasse

Få den bedste hjælp og vejledning til din nye træterrasse med Keflico's Monteringsvejledning og Vedligeholdelsesvejledning.

I Keflico's Monteringsvejledning får du vist i billeder og samtidig beskrevet, hvordan du trin for trin bygger en smuk og eksklusiv terrasse i hårdttræ eller bambus.

Få samtidig gode råd med på vejen, omkring hvad der er vigtigt at være opmærksom på og typiske fejl, du bør undgå.

Efter montering kommer vedligeholdelse. Derfor har Keflico netop udgivet en ny Vedligeholdelsesvejledning, der hjælper dig med at vedligeholde din nye træterrasse på bedste vis.


Find yderligere inspiration til dit valg af træterrasse i dette års Terrasse og Facade brochure, hvori du også finder diverse tilbehør til din træterrasse. Således får du alt, du skal bruge til sommerens terrasse, samlet i én pakke hos Keflico A/S.

Ønsker du hjælp til valg af træsort eller yderligere vejledning, alt efter hvor langt du er i dit terrasseprojekt, så er du altid velkommen til at kontakte en af vores specialister på tlf. 9813 3544. Keflico har Danmarks bredeste sortiment af terrassebrædder. Vi er lagerførende af alle produkter i ovenstående brochure.

Keflico A/S
Juelstrupparken 24
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK23980010
P nummer: 1001567931

Kontaktperson

JC
Jeppe Christensen
Account Manager, Forhandlersalg
+45 98133544 jc@keflico.com

Send til en kollega

0.062