23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udendørs lagring af farlige medier - DENIOS hjælper

DENIOS leverer kvalitets løsninger til din virksomhed, Med mere end 25 års erfaring, inden for området opbevaring af farlige medier, er DENIOS i stand til at levere den perfekte løsning.

Skal der lagres vandforurenende og farlige medier udendørs kræver lovgivningen at egnede og lukkede beholdere skal være placeret under tag.

Til det har DENIOS udviklet de nye Multistore og PolySafe depoter fremstillet af miljøvenligt, vejrbestandig og korrosionsfri polyethylen (PE).

Depoterne er især egnet til foreskriftmæssig korrekt lagring af vandforurenende og aggressive medier som f.eks olie, syre og lud.
For at undgå uautoriseret adgang er depoterne aflåselige. Depoterne er ligeledes nemme at forsyne og kan hurtigt flyttes med en gaffeltruck eller løftevogn.

Typerne PolySafe er med integrerede opsamlingskar hvorimod Multistore består af et kabinet og et udtagelig opsamlingskar (karret er tilbehør).
Derved kan Mutistore - som navnet næsten antyder - bruges til mange alsidige funktioner. Det kunne være beskyttelse af skraldespande, stabelbeholdere, tappestationer osv.

Beskyt folk og miljø - med produkter fra DENIOS!

Få mere inspiration på vores hjemmeside
Kontakt os for yderligere information på telefon 76 24 40 80
eller send en mail til info@denios.dk

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

RSF
René Skovgaard Frøslev
Direktør
+45 76244080 ref@denios.dk

Send til en kollega

0.032